21.06.2018

Viestinnän tuutoreiden tervehdys

Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja tervetuloa opiskelemaan viestintää Jyväskylän yliopistoon!

Täällä teille kirjoittelevat tuutorinne Jenni ja Ukko, morjensta! Me tuutoreina autamme teidät opiskeluiden ja opiskelijaelämän alkuun, olit sitten uunituore korkeakouluopiskelija tai kokenut kehäkettu. Meiltä saa hyödyllisiä vinkkejä ja apuja laidasta laitaan, liittyvät kysymyksesi sitten yliopisto-opiskeluun, opiskelijaelämään, Jyväskylään tai siihen mistä saa kaupungin parhaat pizzat. Ensimmäiset viikkonne yliopistolla tulevat olemaan toiminnantäyteisiä. Luvassa on mm infotilaisuuksia, yliopistoon ja Jyväskylään tutustumista, illanviettoja ja kaikkea muuta mielenkiintoista! Me tuutorit ollaan kaikessa tässä teidän tukena, apuna ja seurana.

Seuraavaksi kerromme hieman meistä, teidän tuutor-paristanne!

 Moikka! Olen Jenni, neljännen vuoden viestinnän opiskelija. Mittarista löytyy ikää 22 vuotta ja alunperin olen kotoisin Kangasalta, Tampereen kupeesta. Mikäli kaipailet apua, tukea tai juttuseuraa opiskelujen starttaamiseen liittyen jo näin kesällä, niin eläpä huoli, vaan ota muhun ja Ukkoon yhteyttä. Minut löytää Facebookista (Jenni Anttila), Instagramista (jennianttilaa) tai voit pistää mulle viestiä sähköpostiin (jenni.e.anttila@student.jyu.fi) tai Whatsappissa (040 3511486).

Heips! Olen Ukko, kohta 22-vuotias, toisen vuoden viestinnän opiskelija. Itse olen kotoisin Espoosta ja nyt olen asustellut täällä Jyväskylässä vajaan vuoden. Meikälle ja Jennille voi tulla juttelemaan asiasta kuin asiasta kuin asiasta, niin kesälle kuin opintojenkin alettua. Ootellaan molemmat innolla teitä tänne, oispa jo syksy! Mut löytää Facebookista (Ukko Sallinen), sähköpostista (ukko.h.sallinen@student.jyu.fi), Instagramista (iggub), Snapchatista (kuppis) tai Whatsappista/puhelimitse (050 468 7614). 


Kokoonnumme maanantaina 3.9.2018 klo 10.00 Lounaispuistossa (Yliopiston pääkirjastoa vastapäätä). Tästä suuntaamme yhdessä tiedekunnan tervetulotilaisuuteen. Samassa yhteydessä saatte kaikki tiedot tulevien viikkojen aikatauluista ja ohjelmista, joten tässä vaiheessa vain tämä paikka ja aika ovat tärkeitä tietää. Meidät tunnistat kirkkaanpunaisista haalareista ja tutor-paidoista!

Olemme perustaneet teille suljetun Facebook-ryhmän JYU viestinnän fuksit 2018, jonne pääsette liittymään seuraavan linkin kautta → https://www.facebook.com/groups/195218131295597. Ryhmässä voi fiilistellä alkavia opintoja ja vaikka tutustua uusiin opiskelijakavereihin. Päivittelemme sinne ajankohtaisia tietoja, mutta samat viestit laitamme teille myös sähköposteihin, eli nekin, joilta Facebookkia ei välttämättä löydy ovat jatkuvasti ajantasalla mitä tuleman pitää!

Psst! Jyväskylän viestinnän opiskelijoiden ainejärjestön Parku ry:n kanavat kannattaa ottaa heti haltuun, pääset sieltä kurkkaamaan millaista meidän iloisessa Kettuperheessä opiskeleminen on!

Nettisivut: http://www.parku.fi
Facebook: Parku ry
Instagram: parkury

Lopuksi muutamia asioita, jotka kannattaa huomioon ennen syyskuun alkua:

Mahtavaa loppukesää ja vielä kerran onnea opiskelupaikasta, oot tehnyt ihan nappivalinnan!

Terkuin Jenni ja Ukko