22.08.2017

Viestinnän opiskelijoille

Oppiaineen tervetulotoivotus

Tervetuloa opiskelemaan viestintää!

Viestintä-oppiaineen puolesta toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi akateemiseen maailmaan. Lukuvuotesi alkaa yliopiston, humanistisen tiedekunnan ja laitoksen orientaatiotilaisuuksilla sekä tuutoreiden opastuksella. Tuutorisi ovat Katri Kortelainen ja Markus Haapoja.

Viestintä-oppiaineen aloittavien opiskelijoiden infotilaisuus pidetään torstaina 31.8. klo 10.15 - 11.45 Musica-rakennuksen (M) Boombox-tilassa. Muut lukuvuoden alun tilaisuudet löydät orientaatio-ohjelmasta. Tilaisuuksissa kerrotaan opiskeluun ja opintojen aloittamiseen liittyvistä tärkeistä asioista, joten niihin sinun tulee ehdottomasti osallistua.

Viestinnän aloittavien opiskelijoiden infotilaisuudessa torstaina 31.8. nimetään kaikille uusille opiskelijoille omaopettaja, jonka kanssa voit keskustella viestinnän opintoihin ja opiskeluun sekä myöhemmin myös työelämään liittyvistä kysymyksistä. Yleistä opinto-ohjausta ja -neuvontaa sekä opintojen suunnitteluun liittyvää ohjausta antaa koulutussuunnittelija Sari Mäkikangas.

Tutustuthan ennen opintojesi alkua viestintä-oppiaineen opetussuunnitelmaan, josta näet, millaisista opintojaksoista viestinnän opintosi muodostuvat ja millaisia muita opintoja tutkintoosi kuuluu. Syksyn tarkan lukujärjestyksen teet tuutoreiden avustuksella.

Lisätietoja opiskeluun liittyvistä asioista löydät viestintä-oppiaineen ja laitoksen verkkosivuilta. Jos sinulla on erityiskysymyksiä mielessäsi, voit myös ottaa yhteyttä laitoksen koulutussuunnittelija Sari Mäkikankaaseen.Tervetulokettu

Lukuvuoden alkua odottaen,
koko viestintä-oppiaineen puolesta,

Anu Sivunen
professori
viestintä-oppiaineen pääedustaja

Tuutorit

Lue tuutoreittesi Katrin ja Markuksen tervehdys!

Opintojen suunnittelu ja kurssien valitseminen

Tutustuthan ennen opintojesi alkua viestintä-oppiaineen opetussuunnitelmaan, josta näet, millaisista opintojaksoista viestinnän opintosi muodostuvat ja millaisia muita opintoja tutkintoosi kuuluu. Opetussuunnitelmasta selviävät myös viestinnän opintojen suositusajoitukset.