19.09.2017

Ääntäminen tai suullinen kielitaito tutkielman aiheena? Avoin seminaari opiskelijoille ke 4.10.2017.

Eri kielissä laitoksellamme on opiskelijoita, jotka ovat suunnittelemassa tutkielmaa tai jo aloittaneet sellaisen tekemisen ääntämisestä tai suullisesta kielitaidosta. Koska teemasta kirjoittavat opiskelijat ovat eri kielissä ja eri seminaariryhmissä, ääntämisen oppimista ja opettamista tutkivan FOKUS-hankkeen tutkijat järjestävät kaikille kiinnostuneille yhteisen tapahtuman, jossa voimme yhdessä miettiä aiheen, metodin ja materiaalin valintaa. Myös kandidaattivaiheen opiskelijat ovat tervetulleita seminaariin.

Seminaarin on tarkoitus olla avuksi opiskelijoille, jotka pohtivat seuraavia kysymyksiä:

• Millaisen tutkielman voisin tehdä teemasta ääntäminen / suullinen kielitaito? Mikä olisi hyvä aihe?
  • Millaisia kysymyksiä opettamiseen ja oppimiseen liittyen teemassa kannattaa tutkia?
  • Mitä metodeja voisin käyttää tutkielmassani?
  • Millaista tutkimusmateriaalia kannattaa kerätä ja millaista materiaalia on jo valmiina tutkittavaksi?

Seminaari järjestetään keskiviikkona 4.10. salissa S203 klo 12.15-13.45. Erillistä ilmoittautumista seminaariin ei tarvita.

Tervetuloa mukaan!

FOKUS logo