15.12.2016

Ääntäminen tai suullinen kielitaito tutkielman aiheena? Avoin seminaari opiskelijoille 10.10.2016

Eri kielissä kielten laitoksella on opiskelijoita, jotka ovat suunnittelemassa tutkielmaa tai jo aloittaneet sellaisen tekemisen ääntämisestä tai suullisesta kielitaidosta. Koska teemasta kirjoittavat opiskelijat ovat eri kielissä ja eri seminaariryhmissä, ääntämisen oppimista ja opettamista tutkivan FOKUS-projektin tutkijat järjestävät kaikille kiinnostuneille yhteisen seminaaritapaamiseen, jossa voimme yhdessä miettiä aiheen, metodin ja materiaalin valintaa. Myös kandidaattivaiheen opiskelijat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Tapaamisen on tarkoitus olla avuksi opiskelijoille, jotka pohtivat seuraavia kysymyksiä:

- Millaisen tutkielman voisin tehdä teemasta ääntäminen / suullinen kielitaito? Mikä olisi hyvä aihe?

- Millaisia kysymyksiä opettamiseen ja oppimiseen liittyen kannattaa tutkia?

- Mitä metodeja voisin käyttää tutkielmassani?

- Millaista tutkimusmateriaalia kannattaa kerätä ja millaista materiaalia on jo valmiina tutkittavaksi?

Seminaaritapaaminen järjestetään maanantaina 10.10 salissa L139 klo 14.00-16.00.

Tervetuloa mukaan!