22.03.2017

Tapahtumapaikka

XXXI Fonetiikan päivien tapahtumapaikkana on Jyväskylän yliopisto. Jyväskylän yliopiston ainutlaatuinen kampusalue ulottuu kulttuurihistoriallisesti arvokkaalta Seminaarinmäeltä Jyväsjärven rannalle ja Ylistönrinteelle. Kampuksen rakennukset ovat omien aikakausiensa huippuarkkitehtien suunnittelemia. Lue lisää Jyväskylän yliopistosta täältä.

Konferenssi järjestetään perjantaina ja lauantaina 24.-25.3.2017 Seminaarinmäen kampuksen L-rakennuksella, salissa 302 (3. krs., katuosoite Keskussairaalantie 4). Lähistöllä sijaitsevia lounaspaikkoja ovat Sonaatin ravintolat Lozzi (avoinna myös lauantaina) ja Syke sekä Café Alvar (avoinna myös lauantaina).

Konferenssi-illallinen järjestetään perjantaina 24.3.2017 klo 19 alkaen ravintola Harmoonissa, ravintolan tunnelmallisessa ja valoisassa jugend-henkisessä Harmoonisalissa. Ravintola sijaitsee aivan matkakeskuksen vieressä kävelymatkan päässä yliopistolta (osoite Väinönkatu 1, sisäänkäynti Hannikaisenkadun puolelta).

Jyväskylän kartta

1. Linja-auto- ja rautatieasema (Matkakeskus)
2. Yliopisto L-rakennus – konferenssipaikka (Sali 302, 3. krs)
    Lounasravintola Syke (2. krs)