13.09.2018

Kielten alumnit - monta tapaa osallistua

Kuukauden alumni

Mari Kröger (Kansanedustaja Ozan Yanarin avustaja)

Alum­ni­ta­ri­nat

Lue alumnitarinoita

Liity kiel­ten aktii­vi alum­nien verkos­toon (AAVE).

Ajatustenvaihto erilaisiin tehtäviin päätyneiden samankaltaisen koulutustaustan omaavien alumnien kesken on antoisaa. Verkoston ja järjestämiemme alumnitapahtumien kautta on mahdollista tehdä uusia tuttavuuksia ja paikantaa odottamattomiakin yhteisiä intressejä. Verkostoituminen siis myös avartaa ja voi antaa ideoita erilaisista yhteistoiminnan muodoista. Kielten alumneissa on voimaa ja hurjasti erilaista osaamista - hyödynnetään sitä!

Mukaan AAVE-verkostoon pääset liittymään Facebook-ryhmässä

Ker­ro meil­le työs­tä­si!

Keräämme tietoa eri tehtäväaloilla toimivien alumniemme tehtävänimikkeistä, työnkuvista, työnantajatahoista ja työssä tarvittavasta osaamisesta nykyisten opiskelijoiden opinto- ja uraohjauksen tarpeisiin.  

Saatamme lähestyä yhteystietonsa jättäneitä puhelin- tai sähköpostihaastattelupyynnöllä.

Jätä yhteystietosi

Auta opiskelijoita! Jaa oma alumnitarinasi.

Keräämme alumnitarinoita alumni- ja valintasivujemme elävöittämiseksi ja ajankohtaistamiseksi sekä autenttisiksi esimerkeiksi opinto- ja uraohjauksen tarpeisiin. Meitä kiinnostavat erityisesti epätyypilliset tarinat ja sellaisetkin toimenkuvat, joita ei mielletä ensisijaisesti kieliasiantuntijatehtäviksi.

Voit esiintyä koko nimelläsi tai pelkällä etunimellä. Tarinoita julkaistaan alumnisivullammeAiemmin julkaistuja alumnitarinoita voit lukea täältä.

Jaa oma tarinasi

Ky­sy­myk­siä? Eh­do­tuk­sia?