11.12.2018

Kielten alumnit - monta tapaa osallistua

Alum­ni­ta­ri­nat

Lue alumnitarinoita

Kuukauden alumni

Ari Kääntä (venäjän opettaja, Raja- ja merivartiokoulu)

Auta opiskelijoita! Jaa oma alumnitarinasi.

Keräämme alumnitarinoita alumni- ja valintasivujemme elävöittämiseksi ja ajankohtaistamiseksi sekä autenttisiksi esimerkeiksi opinto- ja uraohjauksen tarpeisiin. Meitä kiinnostavat myös epätyypilliset tarinat ja sellaisetkin toimenkuvat, joita ei mielletä ensisijaisesti kieliasiantuntijatehtäviksi.

Voit esiintyä koko nimelläsi tai pelkällä etunimellä. Tarinoita julkaistaan alumnisivullammeAiemmin julkaistuja alumnitarinoita voit lukea täältä.

Lähetä oma tarinasi

Liity kiel­ten aktii­vi alum­nien verkos­toon (AAVE).

Ajatustenvaihto erilaisiin tehtäviin päätyneiden samankaltaisen koulutustaustan omaavien alumnien kesken on antoisaa. Verkoston ja järjestämiemme alumnitapahtumien kautta on mahdollista tehdä uusia tuttavuuksia ja paikantaa odottamattomiakin yhteisiä intressejä. Verkostoituminen siis myös avartaa ja voi antaa ideoita erilaisista yhteistoiminnan muodoista. Kielten alumneissa on voimaa ja hurjasti erilaista osaamista - hyödynnetään sitä!

Mukaan AAVE-verkostoon pääset liittymään Facebook-ryhmässä

Säilytä yhteytesi yliopistoon!

Kieli- ja viestintätieteiden laitos järjestää säännöllisin väliajoin kutsuvierastilaisuuksia alumneilleen. Kutsumme tavoittaa sinut varmimmin, jos yhteystietosi ovat ajan tasalla!

Keräämme myös tietoa eri tehtäväaloilla toimivien alumniemme tehtävänimikkeistä, työnkuvista, työnantajatahoista ja työssä tarvittavasta osaamisesta. Päivitämme tätä tietoa nykyisten opiskelijoiden opinto- ja uraohjauksen tarpeisiin luotuun urapolkukarttaan, jolla esitellään erilaisia kieliasiantuntijaprofessioita ja työtehtäviä, joissa kieli- ja kulttuuriosaaminen nousee merkittävään rooliin. 

Saatamme lähestyä yhteystietonsa jättäneitä puhelin- tai sähköpostihaastattelupyynnöllä.

Käy jättämässä yhteystietosi alumniportaaliin

Ky­sy­myk­siä? Eh­do­tuk­sia?