AAVE - aktiivialumnien verkosto

ALUMNIUUTISIA: AAVE on noussut jaloilleen. Liity mukaan!

Kielten laitoksen alumnipäivänä se taas nähtiin, miten antoisaa on päästä vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia erilaisiin tehtäviin päätyneiden samankaltaisen koulutustaustan omaavien hyvien tyyppien kesken. Kuulimme toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita ja näkemyksiä, teimme uusia tuttavuuksia ja paikansimme odottamattomiakin yhteisiä intressejä. Myös ideoita erilaisista yhteistoiminnan muodoista eri toimijoiden välillä tuntui pulppuilevan kuin itsestään.

Totesimme, että tilaisuuksia kohtaamiseen ja ajatusten vaihtoon tarvitaan lisää. Verkostoituminen avartaa ja uudet näkökulmat virkistävät. Jotta pääsisimme nauttimaan tästä yhteisöstämme kumpuavasta voimavarasta myös alumnipäivien ulkopuolella, tarvitsemme yhteydenpitokanavan. Tähän huutoon vastaa AAVE eli kielten laitoksen Aktiivi Alumnien VErkosto.

On täysin meistä itsestämme kiinni, millaiset siivet AAVE saa selkäänsä nyt jaloilleen noustuaan ja millaiseksi sen toiminta aikanaan muotoutuu. Ainakin se mahdollistaa jo nyt yhteydenpidon alumnien kesken ja alumnien ja laitoksen välillä, jolloin erilaisia face-to-face -tapaamisiakin saadaan kutsuttua koolle entistä kätevämmin.

Tule sinäkin mukaan!