18.03.2016

Alumnipäivä 26.1.2008

Kielten laitos järjesti ensimmäisen vieraiden kielten alumnipäivän lauantaina 26.1.2008. Jatkossa alumnipäivä on tarkoitus järjestää säännöllisesti kahden vuoden välein.

Alumnipäivään kutsuttiin tällä kertaa kaikki vieraista kielistä vuosina 1985 – 2005 valmistuneet alumnit. Kutsuttuja oli lähes 2000, ja ilahduttavan moni vastasi kutsuun myöntävästi: osallistujia oli melkein 200 eri puolilta Suomea.

Päivän ohjelma oli kolmiosainen: aamupäivällä esiteltiin kielten laitoksen nykypäivää koko alumnijoukolle, iltapäivällä eri kielillä oli ohjelmaa omissa tiloissaan, ja illalla kaikki kokoontuivat uudelleen yhteen viettämään iltaa Lozzilla. Katso tästä päivän tarkka ohjelma.

Kielten omissa ohjelmissa oli lyhyitä tietoiskuja, esittelyjä, keskustelutilaisuuksia ja kyselyhetkiä, joissa esiteltiin opetuksen ja tutkimuksen uusia suuntauksia. P-rakennuksen eri kerroksissa kierrellessään alumnit tapasivat entisiä opiskelukavereitaan ja opettajiaan, ja puhe sorisi kahvihuoneissa ja keskustelu kävi vilkkaana myös käytävillä ja eri tilaisuuksissa.

Tutustu myös alumnitarinoihin ja alumnipäivästä saatuun palautteeseen!