Etsitkö asiantuntijaa

Asian­tun­ti­ja lai­tok­sen hen­ki­lö­kun­nan jou­kos­ta

Etsitkö asiantuntijaa luennoimaan tai alustamaan tapahtumaasi? Kaipaisitko kommentaattoria kieli- tai viestintäalan tutkimukseen/kysymykseen? Tai panelistia kieleen, viestintään tai mediaan liittyen? Onko mielessäni laajempi tutkimushanke? Jos etsit laitoksemme asiantuntijoiden joukosta sopivaa henkilöä juuri omiin tarpeisiisi, jätä yhteystietosi verkkolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kieli- ja viestintätieteiden laitoksen henkilökunta tekee jatkuvasti monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa. Tästä voit lukea lisää yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen osiostamme.

Opis­ke­li­ja har­joit­te­luun tai opin­näy­te­työ­tä te­ke­mään

Onko organisaatiossasi lyhytaikaista tarvetta kielen, kulttuurin, viestinnän, median ja vuorovaikutuksen asiantuntijalle? Kieli- ja viestintätieteiden laitoksen opiskelijoiden joukosta voit löytää monipuolista osaamista ja apua erilaisiin kieli- ja viestintäasiantuntemusta vaativiin työtehtäviin. Voit kysyä opiskelijoitamme erilaisia toimeksiantoja (esim. projektitöitä), opinnäytetöitä ja työharjoittelua varten.

Perehdy tarkemmin opiskelijoittemme osaamiseen!

Kiin­nos­tuit­ko? Ota yh­teyt­tä!

Sekä toimeksiantojen, opinnäytetöiden että harjoittelun osalta voit ottaa yhteyttä laitoksen työelämäyhteyshenkilöön:

Tiina Suominen, työelämäyhteyshenkilö
+358408053227
tiina.m.suominen@jyu.fi