12.03.2018

Etsitkö asiantuntijaa?

Asiantuntija laitoksen henkilökunnan joukosta

Etsitkö asiantuntijaa luennoimaan tai alustamaan tapahtumaasi? Kaipaisitko kommentaattoria kieli- tai viestintäalan tutkimukseen/kysymykseen? Tai panelistia kieleen, viestintään tai mediaan liittyen? Onko mielessäni laajempi tutkimushanke? Jos etsit laitoksemme asiantuntijoiden joukosta sopivaa henkilöä juuri omiin tarpeisiisi, jätä yhteystietosi verkkolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kieli- ja viestintätieteiden laitoksen henkilökunta tekee jatkuvasti monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa. Tästä voit lukea lisää yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen osiostamme.

Opiskelija harjoitteluun tai opinnäytetyötä tekemään

Onko organisaatiossasi lyhytaikaista tarvetta kielen, kulttuurin, viestinnän, median ja vuorovaikutuksen asiantuntijalle? Kieli- ja viestintätieteiden laitoksen opiskelijoiden joukosta voit löytää monipuolista osaamista ja apua erilaisiin kieli- ja viestintäasiantuntemusta vaativiin työtehtäviin. Voit kysyä opiskelijoitamme erilaisia toimeksiantoja (esim. projektitöitä), opinnäytetöitä ja työharjoittelua varten.

Perehdy tarkemmin opiskelijoittemme osaamiseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Sekä toimeksiantojen, opinnäytetöiden että harjoittelun osalta voit ottaa yhteyttä laitoksen työelämäyhteyshenkilöön:

Tiina Suominen, työelämäyhteyshenkilö
+358408053227
tiina.m.suominen@jyu.fi