Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen alumnitoiminta

Taiku_kolmas.jpg

Tykkää musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen Facebook-sivusta!

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON ALUMNITOIMINTA

Jyväskylän yliopisto tarjoaa alumneille esimerkiksi:

ALUMNIKSI?

Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen alumneja ovat kaikki ne, jotka ovat valmistuneet Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan jokin laitoksen oppiaineista.

LAITOKSEN PALVELUJA ALUMNEILLE

Alumnitoiminnan tarkoituksena on valmistuneiden asiantuntijuuden ylläpitäminen ja kehittäminen työelämässä. Käytännössä laitoksen alumnitoimintaan kuuluu esimerkiksi

  • musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen Facebook-sivu, jota seuraamalla pysyt ajan tasalla laitoksen toiminnasta ja tapahtumista kuten tieteenaloihin liittyvistä uutisista, väitöksistä laitoksella sekä muusta laitoksen toimintaan liittyvistä asioista
  • alumnitapaamisia
  • täydennyskoulutustilaisuuksia
  • yhteydenpitoa henkilökunnan ja muiden alumnien kanssa

Alumnien uratarinat auttavat aloittavia opiskelijoita löytämään vaihtoehtoja omiin sivuainevalintoihinsa ja valmistuvia havaitsemaan erilaisia työllistymismahdollisuuksia. 

Alumnit voivat myös tarjota omasta työyhteisöstään harjoittelupaikan laitoksen opiskelijalle ja saada näin asiantuntevaa työvoimaa.

OTA YHTEYTTÄ!

Alumniyhteyshenkilö

  • Alumniyhteyshenkilön yhteystiedot

Alumnit-musiikki-sähköpostilista

Alumnit-musiikki-lista on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston musiikin laitokselta valmistuneille musiikkitieteilijöille, musiikkikasvattajille ja musiikkiterapeuteille. Listalla viestitään esimerkiksi täydennyskoulutuksesta, alumni-tapahtumista ja kurssitapaamisista. Listalle liittyminen verkossa osoitteessa http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/alumnit-musiikki.  Listaa ylläpitää amanuenssi Hannele Saari.