tervetuloa-mutkuun

Tervetuloa musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen sivuille!

Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos

RSS-feed

Tapahtumat

Kulttuuri, taide ja musiikki tunnistetaan ja tunnustetaan inhimillisiksi perusarvoiksi, ja niiden merkitys läpäisee aiempaa laaja-alaisemmin yhteiskunnan eri toimialueet. Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos on edustamiensa tieteenalojen johtava koulutuksen ja tutkimuksen tuottaja. Laitoksen tutkimuksessa ja koulutuksessa merkityksellistetään inhimillistä, luovaa toimintaa ja tuotoksia. 

Olemme aktiivinen ja monitieteinen toimija, joka ratkaisee viheliäisiä ongelmia kulttuurien ja yhteisöjen muuttuvassa maailmassa. Laitos tuo ihmisnäkökulman informaatioteknologiaan osallistumalla tietoteknologian ja erityisesti sen sisältöjen kehittämiseen. Tavoitteenamme on olla keskeinen osaaja musiikin, taiteen ja kulttuurin sisällöistä rakentuvan hyvinvoinnin ja henkisen terveyden alueella.

***

Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos sekä musiikin laitos yhdistyivät musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitokseksi 1.1.2017. Nämä ovat uuden Mutku-laitoksen sivut, joiden sisältöä päivitetään uuden laitoskokonaisuuden mukaiseksi vuoden 2017 aikana.

Jos sinulla on kysyttävää sivuista ja sisällöistä, ota yhteyttä amanuenssi Juha Teppoon.

 

 

Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos Facebookissa