21.08.2017

Hyvis-toiminta Mutkussa

Mikä ihmeen hyvis?

Hyvis on tukihenkilö ja keskustelukumppani, jonka juttusille voit tulla esimerkiksi silloin, kun elämässä tulee vastaan asioita, jotka tavalla tai toisella vaikuttavat opiskelua hankaloittavasti. Hyviksen kanssa voit jutella esimerkiksi opiskeluissa jaksamisen vaikeuksista, ajan- ja arjenhallintaan liittyvistä kysymyksistä, itsetuntoa nakertavista asioista tai ongelmista yksityiselämässä. Hyviksltä voit saada luottamuksellista keskusteluapua. Hyviksen kanssa voi yhdessä selvittää, millaista käytännön tulkea ja apua on mahdollista saada.

Hyvis ei pysty ratkaisemaan ongelmia puolestasi, mutta niitä voidaan pohtia yhdessä ja miettiä keinoja vaikeuksien selättämiseksi. On parempi jakaa huolet kuin antaa niiden kasaantua voittamattoman tuntuisiksi. Askarruttavat asiat tai murheet voivat olla pieniä tai isoja - ota yhteyttä rohkeasti sen sijaan, että miettisit asioita itseksesi. Etsitään yhdessä ratkaisuja ja pohditaan, mistä apua voisi tarvittaessa hakea.

Mutkun hyviksinä toimivat Kaisa Ahvenjärvi, Virpi Kilpelä, Erja Kosonen ja Minna Mäkinen. Heidät tavoittaa parhaiten henkilökohtaisista sähköpostiosoitteista tai puhelimitse. Myös käytävällä voit toki ryhtyä juttusille tai tulla käymään!

Lisätietoa hyvistoiminnasta.

Hyvikset.JPG

Kaisa, Virpi, Erja ja Minna

 

Yhteystiedot:

Kaisa

Huone: D306 (Educa)
Puh: 040 770 6824
Sähköposti: kaisa.ahvenjarvi(a)jyu.fi

Olen tällä hetkellä tutkimusvapaalla kirjallisuuden yliopistonopettajan työsuhteesta ja viimeistelen väitöskirjaani. Kirjallisuuden perus- ja aineopintoja olen opettanut vuodesta 2003 lähtien ja olen ohjannut erityisesti tulevia äidinkielen ja kirjallisuuden opettajia. Työhuoneeni on Educan 3. kerroksessa (D306).

 

Virpi

Huone: Musiikkikampus 211
Puh: 040 8054307
Sähköposti: virpi.p.kilpela(a)jyu.fi

Toimin laitoksella lehtorina, opetusalanani laulu ja äänenkäyttö. Opetustyöni on enimmäkseen yksilöopetusta, mutta vuorovaikutteinen työni sisältää myös opiskelijoiden yhteismusisoinnin ohjaamista. Minulla on pitkä kokemus sekä laulupedagogin että laulajan työstä. Työhuoneeni löytyy JAMK:n 2. kerroksesta lk 211.

 

Erja

Huone: M304 (Musica)
Puh: 050 3767017
Sähköposti: erja.kosonen(a)jyu.fi

Toimin musiikkikasvatuksen lehtorina. Musiikkikasvatuksen opiskelijoiden kanssa olen tiiviisti yhteistyössä erityisesti kandiopintojen aikana opintojen ohjaajana ja hopsaajana. Toimin aktiivisesti opinnäytteiden ohjaajana. Taustaltani olen musiikkikasvattaja ja pianisti ja takana on pitkä yliopistoura opettajana ja tutkijana. Työhuoneeni löytyy Musican 3. kerroksesta (M304).

 

Minna

Huone: H217 (Historica)
Puh: 040 8053988
Sähköposti: minna.k.makinen(a)jyu.fi

Toimin yliopistonopettajana museologian ja etnologian oppiaineissa. Museologian oppiaineessa työskentelen pääasiassa perusopintotason opiskelijoiden kanssa. Toimin hyviksenä myös historian ja etnologian laitoksessa. Työhuoneeni on Historica-rakennuksen toisessa kerroksessa H217.