04.05.2015

Käytännön ohjeita

Tälle sivulle on koottu vastauksia käytännön kysymyksiin.

Mistä saan avaimen laitokselle?

Opiskelijoiden uudet sähköavaimet ovat noudettavissa vahtimestareilta, Pääkirjasto 1. kerros tai Markku Pöyhöseltä huoneesta M211. Sähköavain toimii ma-su klo 7.30-23.00.  Kulkuoikeus on normaalisti voimassa seuraavan lukuvuoden ilmoittautumiseen 15.9.20XX asti tai muun määräajan. Kulkuoikeus sisältää: rakennusken pääoven, laitoskirjaston väliovet, joidenka kautta pääset kuuntelukoppeihin, M210 musiikkiteknologialuokka, seminaariluokat ja Musica-salin. Lisätietoja sähköavaimesta ja laitoksen tiloista löydät laitoksen sivustolta Tilat.

 

Miten saan pääsyn laitoksen koneille?

Yleisille koneille kirjaudutaan omilla yliopiston käyttäjätunnuksilla. Lisätietoja sekä ohjeita tunnuksen hankkimisesta yliopiston IT-palvelujen sivuilta sekä Seminaarinmäen palvelupisteestä.

 

Mistä saan läsnäolotodistuksen tai opintosuoritusotteen?

Läsnäolotodistuksen ja viralliseksi todistetun opintosuoritusotteen saa tarvittaessa Opiskelijapalveluista tai sähköisellä lomakkeella seuraavista linkeistä: läsnäolotodistus, opintosuoritusote.

 

Millä postilistoilla opiskelijan olisi hyvä olla?

Opiskelijoiden postituslistalla musa@lists.jyu.fi  tulevat laitoksen opiskelijoita koskevat ilmoitukset. Listalle iittyminen ja poistuminen : http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/musa.  Myös verkkosivujen ajankohtaisia tietoja on hyvä seurata.

Jatko-opiskelijoille on olemassa kaksi tiedotuksen kannalta tärkeää listaa: mustu@lists.jyu.fi, joka on musiikin laitoksen oma lista sekä humanisti@lists.jyu.fi, jolla tiedotetaan tiedekunnan yhteisistä jatkokoulutustapahtumista. Listoille liitytään ja poistutaan osoitteissa: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/mustu
http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/humanisti

 

Alumnit-musiikki@lists.jyu.fi - listalla viestitään esimerkiksi täydennyskoulutuksesta, alumnitapahtumista ja kurssitapaamisista jo valmistuneille opiskelijoille. Listalle liitytään ja siltä poistutaan osoitteeessa: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/alumnit-musiikki.   Ohjeet ilmoittautumiseen alumniksi löytyvät osoitteesta: http://alumninet.jyu.fi/

 

Missä soittoa ja laulua voi harjoitella?

Soitonharjoittelutiloja on käytössä Musica-rakennuksessa sekä Musiikkikampuksen JAMK:n Kulttuurin rakennuksessa Pitkäkadulla. Tilojen käyttö vaatii usein sähköavaimen, mutta esim. Musica-rakennuksen 3. kerroksen kuunteluhuoneissa voi harjoitella myös päivisin. Korpissa näkyvät  tilojen lukujärjestykset. Lisätietoja opiskelijoiden käytössä olevista tiloista ja varauksista on saatavilla laitoksen sivuilta kohdasta Tilat/Harjoittelutilat. sekä huoneesta M211, Markku Pöyhönen.