01.03.2015

Kopiointi ja tulostus

Kopioavain

Kopiokoneelle kirjaudutaan kopiovaimella tai yliopiston käyttäjätunnuksella. Kopioavaimen saat yliopistokauppa Sopista. Ota mukaan opiskelijakortti. Soppi sijaitsee Kirjaston (B) ja T-rakennuksen välissä olevan portaikon alla.

Lisää kopiointivoimaa voi ostaa myös yliopiston payments -palvelun kautta. Palveluun pääset yliopistokauppa Sopin kautta. Soppi - Tulostusoikeuden ostaminen.

Avain rikki tai kadonnut? Ota yhteys pikaisesti Yliopistopainoon (printmaster@jyu.fi). Hukkuneen tai rikkoutuneen kopioavaimen tilalle tehtävästä uudesta avaimesta Yliopistopaino veloittaa materiaali- ja käsittelykulut.

 

 

Kopiointi ja tulostus Musicalla (2. ja 3.krs)

Musicalla koneet sijaitsevat rakennuksen  2. ja 3. kerroksessa.

Koneet toimivat yliopiston tunnuksilla tai kopioavaimella. Voit tulostaa työsi jonoon (JYSecure) ja noutaa sen kopiokoneelta.

Laiteopastus: Markku Pöyhönen, huone M211, puh. 040 5707 007

 

Kopiointi ja tulostus JAMK:n Musiikin rakennus Pitkäkadulla (2.krs)

JAMK:n rakennuksen 2. kerroksen aulassa on yliopiston kopio- ja tulostuskone Xerox.

Kone toimii yliopiston tunnuksilla samoin kuten muutkin yliopiston monitoimikopiokoneet. Voit tulostaa työsi jonoon (JYSecure) ja noutaa sen myös Pitkäkadun kopiokoneelta, jos olet menossa sinne tunnille tai harjoittelemaan.

Laiteopastus: Markku Pöyhönen, huone M211, puh. 040 5707 007

Musiikkikampuksen kirjastosta voit myös ostaa tarvittaessa kopiokortin musiikkikirjaston kopiokoneille. Huom! Kopiokortit eivät toimi yliopiston kopiokoneissa. Lisätietoja musiikkikirjaston kopiokorteista saat kirjaston 1. kerroksen asiakaspalvelupisteestä Pitkäkadulta.

  • Lisäksi Yliopistopaino tarjoaa opiskelijoille tulostus- ja painatuspalveluja. Lisätietoja Yliopistopainosta.