19.08.2016

Harjoittelutilojen varaus

Yliopiston Musican sekä JAMK:lla oleviin yliopiston hallinnoimiin tiloihin voit mennä harjoittelemaan, mikäli niissä ei ole Korpin kautta tehtyä varausta, tutkimustoimintaa tai opetusta. HUOM! Älä mene sisään, jos punainen valo palaa.

Tarkista opetustilojen varaukset Korpista/salivaraukset. Kirjoita salin nimi esim. M014 tai JAMK202 ja hae tilan varaustilanne. Harjoittelutilat näkyvät Korpissa, kuten ne on numeroitu ao. Tilaluettelossa. Vapaat ajat näkyvät myös huoneiden oven vieressä olevista lukujärjestyksistä.

Instrumenttiharjoitteluun, kurssitutkintoihin, matineoihin sekä yliopiston tmv. eri tilaisuuksiin liittyviä harjoitusaikoja voidaan varata myös Korpin kautta. Varauksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä omaan opettajaasi tai Markku Pöyhöseen sähköpostilla tai käymällä Musican huoneessa M211.

Musica-rakennuksen yleiset tilat (Musica sali M103, M205, M307 ja M308) varataan pääsääntöisesti yliopiston Tilapalvelun kautta. Lisätietoja myös laitokselta, huone M211 Markku Pöyhönen.

Musican aulatilat Boombox, Fermaatti ja Skaala varataan tällä hetkellä laitoksen kautta yhteistyössä yliopiston Tilapalvelujen kanssa. Näissä tiloissa tapahtuva sähköisten instrumenttien soitto pyritään järjestämään arkisin klo 18 jälkeen. Viikonloput tapauskohtaisesti, mikäli opetus- tai muita tutkimusvarauksia ei ole tai Musica-salin toiminta ei häiriinny. Varataksesi tilan, ota yhteyttä Markku Pöyhöseen, puh. 040 570 7007.

Soitin- ja laitehuollot

Soittimia ja laitteita pitää käsitellä huolella, mutta aina välillä tarvitaan myös huoltotoimia ja virityksiä.
Ole hyvä ja ilmoita huoltotarpeista:
  • Esa Viirret, huone M311, puh. 0400 284 231, s-posti: Esa Viirret
  • Markku Pöyhönen, huone M211, puh. 040 570 7007, s-posti:  Markku Pöyhönen