Asiantuntijapalvelut

Kielikoulutuksen huippuasiantuntijana Soveltavan kielentutkimuksen keskus tarjoaa seuraavia palveluja:

Koulutuspalvelut

  • Tarjoamme erimittaisia koulutuskokonaisuuksia kielikoulutuksen alueelta eri kohderyhmille. Koulutuskokonaisuudet voivat käsitellä esim. kielitaidon arviointia, kielenoppimisen haasteita ja kielikoulutuspolitiikkaa. Kohderyhmiämme ovat niin viranomaiset, elinkeinoelämän edustajat kuin ammatillista täydennyskoulutusta kaipaavat kielikouluttajatkin. Tarjoamme laajempia koulutuspaketteja (ks. esim. Koulutuspaketti vieraiden kielten opettajille) tai yksittäisiä vierailuluentoja muun muassa seuraavista teemoista: kielitaidon arviointi, uudet oppimisympäristöt, oppiminen, vieraskielinen opetus, monikielisyys, autenttisuus kieltenopetuksessa, työelämän kielitaito, kielipolitiikka ja kielikoulutuspolitiikka.

  • Voit hakea asiantuntijoitamme ja koulutuspalvelujamme henkilökunnan sivuilta tai yhteydenottolomakkeella.

Konsultointipalvelut

  • Asiantuntijamme ovat käytettävissä esitelmöijinä, puhujina ja lausuntojen antajina. Konsultointipalveluihimme kuuluvat myös julkaisujen suunnittelu ja taitto sekä AV-palvelut, kuten tallenteisiin liittyvä editointi. Menetelmäasiantuntijamme palvelevat mm. kielitestien suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tilastoaineiston keruun suunnittelussa, käsittelyssä ja analysoinnissa.

  • Voit hakea asiantuntijoitamme henkilökunnan sivuilta tai yhteydenottolomakkeella

Tutkimukset ja selvitykset

  • Teemme tutkimuksia ja selvityksiä kielikoulutuksen alueelta myös toimeksiantoina. Viime vuosina toimeksiannot ovat liittyneet mm. kielikoulutuspolitiikkaan ja kotoutumiskoulutuksen kehittämiseen.

  • Voit hakea asiantuntijoitamme henkilökunnan sivuilta tai yhteydenottolomakkeella

Valtakunnalliset tehtävät

Julkaisutoiminta