12.01.2017

Koulutusta pilkillä

Toiminnan alkuvuosina keskityttiin erityisesti kielikeskusopettajien täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutuskurssit PILC ja SILC olivat hyvin suosittuja, samoin suullisen kielitaidon opetukseen keskittynyt Oral Skills-työpaja.

HisKuva19.jpg   HisKuva20.jpg

HisKuva21.jpg

Täydennyskoulutusohjelmien tilalle tulivat sittemmin jatkotutkintojen suorittamiseen tähtäävät seminaarit ja koulutusohjelmat, joita oli räätälöity erityisesti ammattikorkeakoulujen kieltenopettajien tarpeisiin. Etelä-Karjalasta Solkin koulutukseen osallistuivat Norpat ja Turun seudulta Aurat. Yleisten kielitutkintojen yhteydessä koulutetaan joukoittain testinlaatijoita, haastattelijoita ja arvioijia.

Solki on järjestänyt opetusta myös soveltavassa kielitieteessä ja koordinoinut Kielenopettamisen ja -oppimisen teknologian opetuskokonaisuutta KOO-KIT. Nykyisin koulutus painottuu tohtorikoulutukseen.

HisKuva22.jpg

Edellinen | Seuraava