12.01.2017

Tieteen tapahtumia

HisKuva28.jpg

Keskus on osallistunut aktiivisesti erilaisten tieteellisten tapaamisten järjestelyihin. Alkuvuosina järjestettiin esimerkiksi kielikeskusväen tapaamisia tai eri kielten teemaseminaareja.

Soveltavan kielentutkimuksen kesäkoulusta on nykyisin tullut huomattava kansainvälinen tapahtuma, joka järjestään yhdessä muiden kielialan toimijoiden kanssa.

HisKuva29.jpg
AFinLA

Tapahtumien järjestelyssä on toimittu yhteistyössä esim. Jyväskylän yliopiston kielten laitoksen, kielikeskuksen ja Suomen soveltavan kielitieteen yhdistyksen AFinLA ry:n kanssa.

Keskus on ollut merkittävällä tavalla mukana myös kansainvälisten kongressien - esimerkiksi soveltavan kielitieteen maailmankongressin AILA 96 ja Eurocall 2002 -kongressin, järjestelyissä.

HisKuva31.jpg

Edellinen | Seuraava