17.09.2018

YFIn tutkimustori 11.10. kello 16

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos järjestää yhteistyössä ainejärjestöjen kanssa Tutkimustorin torstaina 11.10. kello 16 alkaen. Paikkana on Musican Boombox, sekä tarvittaessa M103.

Tutkimustorin tarkoituksena on esitellä laitoksella tehtävää tutkimusta opiskelijoille, mutta myös toisille tutkijoille ja opettajille. Tapahtuma tuo laitoksella tehtävää tutkimusta lähemmäs opiskelijoita, ja opiskelijat voivat saada tapahtumassa vinkkejä ja ideoita tuleviin tutkielmiinsa.

Kello 16-18 on päivätapahtuma, joka muodostuu laitoksella tehtävän tutkimuksen esittelystä. Opiskelijat pääsevät kiertämään tutkijoiden ja tutkimushankkeiden pisteitä kahvikupposen kera. Päivätapahtumassa on tarjolla kahvia ja makeaa.

Kello 18 jälkeen opiskelijat ja henkilökunta pääsevät viettämään rennosti iltaa hyvän ruuan ja hauskan ohjelman parissa. Luvassa on muun muassa väittelykilpailu, jossa opiskelijat pääsevät joukkueina mittelöimään väittelytaidoillaa. Väittelyä maestroi John Pajunen.

Iltaohjelmassa on tarjolla Safkamestareidein tekemä menu:
- Hedelmäinen vihersalaatti + kastike
- Kanapastasalaatti + kastike (Tehdään osaksi vegaaniversiona)
- Ruisnappeja sekä savuporo-, että vegaanisella kasvistäytteellä
- Kinkku-punasipulipiirakka
- Kasvispiirakka (Vegaaninen)
- Sitruunajuustokakku (Vegaaninen)

Päivätapahtumaan ei ole ilmoittautumista, mutta iItatapahtumaan on ilmoittautuminen, jotta osaamme tilata oikean määrän tarjoiltavaa. Ilmoittautuminen iltatapahtumaan löytyy osoitteesta: https://korppi.jyu.fi/kotka/course/student/generalCourseInfo.jsp?course=235183 . Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen iltatapahtumaan päättyy 4.10.

Molemmat tapahtumat ovat avoimia kaikille YFIn opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Torilla tavataan!

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos, Puolue ry, Mephisto ry ja Fokus ry