10.04.2015

Seminars (in Finnish) and events

Food system studies research group aloitaa avoimien seminaarien sarjan. Seminaareissa esitellään yhteiskuntatieteellisen elintarviketutkimuksen näkökulmasta kiinnostavia tutkimuksia, hankkeita ja tutkimussuunnitelmia sekä ’Tulevaisuuden ruokaturva Suomessa’ -projektin tuloksia. Seminaari on avoin tutkimusryhmän jäsenten ja siihen integroituneiden tutkijoiden ohella kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Seminaari 1:

Ensimmäinen istunto pidetään maanantaina 22.9.2014, klo 12-14, paikkana MaA 217

Avaussanat: Tiina Silvasti

Dosentti Ari Paloviita, JYU: Lähiruoan yhteiskunnalliset vaikutukset

Post.doc tutkija Suvi Huttunen, Syke: Viljelykäytäntöjen muutos ja kestävä kehitys – SA:n tutkijatohtoriprojektin esittely.

 

Seminaari 2:

Toinen istunto pidetään maanantaina 6.10.2014, klo 12-14, paikkana MaA 203

Avaussanat: Ari Paloviita

Tohtorikoulutettava Elina Vehmasto, MTT: Green Care –toiminnan ja lähiruoan yhteys

Professori Tiina Silvasti, JYU: First World Hunger –kirjan esittely

Back