29.11.2017

Kokoaminen: Syventävät opinnot

Syventävät opinnot

  • Pääaineet: filosofia, sosiaalityö, sosiologia, valtio-oppi, yhteiskuntapolitiikka
  • Maisteriohjelmat: kansalaisyhteiskunnan asiantuntijuus, kulttuuripolitiikka, cultural policy, development and international cooperation

Miten haen?

www-lomake: Pääaineen syventävien opintojen arviointipyyntö -lomake
TAI

Korpin eHopsin kautta
1. Kirjaudu Korppiin ja avaa oma eHops
2. Kun kokonaisuus on valmis ilmestyy yläotsikkoon linkki Lähetä koottavaksi (Esimerkkisivu)
3.
Opintokokonaisuuden lähettäminen koottavaksi -sivulla voit vielä tarkistaa, että oikeat opintojaksot ovat kokonaisuuden alla tai voit muokata niitä.
Tarkemmat ohjeet arviointipyynnön tekemisestä Korpissa

Milloin haen merkintää?

Pääaineen syventävien opintojen kokonaisarviointia haetaan, kun kaikki kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot on suoritettu ja merkitty rekisteriin.
Syventävien opintojen kokoaminen rekisteriin tapahtuu vasta sitten, kun kaikki syventävät opinnot gradu ja maturiteetti mukaan lukien on rekisteröity. Maisteriohjelmalaiset pyytävät koonnin aina pääaineensa mukaan.

Huomaa kesäaikana erilaiset hakuajat: Jos tarvitset opintokokonaisuudesta merkinnän kesän aikana, jätä opintokokonaisuuden kokoamispyyntö toukokuun loppuun mennessä.
Pyynnön voi jättää etukäteenkin ennen viimeisen suorituksen valmistumista. Tee siinä tapauksessa pyyntö Opintokokonaisuuden kokoamispyyntö -lomakkeella (ei eHopsin kautta) ja laita silloin lisätietoihin mikä opintojakso puuttuu rekisteristä ja sen suorituspäivämäärä.
Jos koonti on kiirellinen, laita siitä maininta lomakkeeseen.
Kesäkuun puolivälin jälkeen valmistuneet kokonaisuudet kootaan ja arvostellaan pääsääntöisesti elokuun aikana.

Opintosihteeri Riitta Kaipainen, riitta.h.kaipainen@jyu.fi