13.07.2018

Yhteistyö

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella on runsaasti paikallisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Yhteistyötä tehdään mm. opetuksen, tutkimuksen, työharjoittelujen, opinnäytteiden ja alumniyhteistyön alueilla.

Työharjoitteluyhteistyö 

Laitoksen opiskelijoilla on monipuolista ja kehittyvää yhteiskunnallista asiantuntijuutta. Opiskelijat tekevät työharjoitteluja mm. valtion ja kuntien virastoissa, hoitolaitoksissa, yrityksissä sekä kolmannen sektorin järjestöissä. Jos sinulla on tiedossa opiskelijalle soveltuva harjoittelupaikka, ota yhteyttä laitoksen harjoitteluasioista vastaavaan yhteyshenkilöön.

  • Koulutussuunnittelija Kristiina Ruokoja, +358 40 805 4506, kristiina.ruokoja[at]jyu.fi

Opinnäyteyhteistyö 

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen opiskelijat tekevät kandidaatin- ja pro gradu-tutkielman osana opintojaan. Mikäli sinulla on opinnäytteeksi soveltuva tutkimus tai selvitys, joka kaipaa tekijää, ota yhteyttä laitoksen opinnäyteyhteyshenkilöön.

  • Koulutussuunnittelija Ainoriitta Pöllänen, +358 40 805 4135, ainoriitta.pollanen[at]jyu.fi

Alumniyhteistyö 

Yhteiskuntatieteiden ja filosofien laitokselta valmistuneet alumnit muodostavat tärkeän yhdyssiteen työelämän ja laitoksen välille. Jos olet kiinnostunut alumniyhteistyöstä, ota yhteyttä laitoksen alumniyhdyshenkilöihin.