07.09.2017

Infotilaisuus uusille tohtorikoulutettaville ma 30.10.2017 klo 9-16 (H306)

Päivän aikana käydään läpi jatko-opintoihin liittyviä ohjeistuksia, käytäntöjä sekä yleensäkin jatko-opintojen suunnittelua. Tilaisuus on tarkoitettu etenkin jatko-opintojensa alussa oleville tohtorikoulutettaville, mutta pidemmälle ehtineet ovat tervetulleita päivittämään tietojaan.

HUOM: tilaisuus sisältyy humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan jatko-opetussuunnitelman HYTJ1000 Tohtoriseminaari -suoritukseen. Osallistumalla tilaisuuteen tohtorikoulutettavat saavat suoritetuksi jatko-opintojen käytäntöihin liittyvät osaamistavoitteet tohtoriseminaarista. Jos et pääse tilaisuuteen, kysy tohtoriseminaarisi vetäjältä korvaavaa suoritustapaa.

• Jos saat valmiiksi tohtorin tutkintosi ennen 31.7.2020 vanhan humanistisen tiedekunnan jatko-opintosuunnitelman mukaisesti ja sinun täytyy suorittaa pakollinen opintojakso HTKJ101 Johdatus jatko-opintoihin 2 op, kysy suorituksen tekemisestä lisätietoja suunnittelija Heli Niskaselta

Lisätietoja tilaisuudesta ja ilmoittautumisesta erillisessä tiedostossa