27.04.2018

Ohjeet ohjaajille ohjausasiakirjan hyväksymiseen Korpissa (vanhentunut ohje)

Ohjaajat voivat hyväksyä ohjausasiakirjan Korpissa jälkikäteen, eli ohjaajan "allekirjoituksen" (hyväksymisen) puuttuminen ei estä jatko-opiskelijan ilmoittautumista. On kuitenkin huomioitava, että ohjausasiakirja on voimassa vasta kun ainakin pääohjaaja on sen hyväksynyt Korpissa. Ohjaajan hyväksyntä on voimassa kuluvan lukuvuoden, eli se hyväksytään aina vuosittain jatko-opiskelijan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ohjausasiakirjan hyväksyminen Korpissa

  1. Kirjaudu Korppiin esimerkiksi yliopiston kotisivujen kautta http://www.jyu.fi/ -> "Uno henkilöstöportaali" -> "Korppi" tai suoraan linkistä https://korppi.jyu.fi/.
  2. Sisäänkirjautumissivulla syötä tunnus ja salasana.
  3. Omien ohjattavien tietoihin pääset valitsemalla vasemman laidan valikosta Opetus -> Ohjaus. Ohjauksesi-sivulla näet listan kaikista ohjattavistasi.
  4. Päästäksesi katselemaan tietyn jatko-opiskelijan tietoja, klikkaa kyseisen työn otsikkoriviä. Pääset kyseisen opinnäytteen Yleiset tiedot-välilehdelle.
  5. Päästäksesi tarkastelemaan ohjattavan vastauksia, valitse Kyselyt -välilehti. Avautuvasta valikosta valitse vastaajaksi opiskelja ja valitse "Jatko-opiskelijan ohjausasiakirja ja sen päivittäminen". Klikkaa Katso vastaukset.
  6. Ohjausasiakirjan hyväksyminen tarkoittaa sitä, että ohjaaja kirjoittaa oman nimensä kommenttikenttään: pääohjaaja ”Pääohjaajan allekirjoitus” -kohdan kommenttikenttään, muut ohjaajat ”Muiden ohjaajien allekirjoitukset” -kohdan kommenttikenttään. HUOM. varsinainen allekirjoituskenttä ei ole aktiivinen eikä allekirjoitusta voi siihen kirjata, vaan nimen kirjoittaminen tapahtuu nimenomaan sen jälkeen aktiivisena olevaan "Kommenttisi tähän" -kenttään.
  7. Huomaa, että samoin kuin muidenkin kommenttien, kirjoitettujen nimien pitäisi näkyä sekä ohjattavalle että muille ohjaajille.