16.11.2018
16.11.2018

Tietotekniikan aineenopettajan kandidaatti- ja maisteriopinnot

Tietotekniikan aineenopettajaopinnot suoritat koulutusteknologian opintosuunnan mukaisesti. Opintojen aikana sovellat uuteen teknologiaan perustuvia opetusvälineitä ja -käytänteitä, tarkastelet tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäviä oppimisympäristöjä, tutustut tieteelliseen tutkimukseen ja suoritat pedagogiset opinnot.

Koulutusteknologian opintosuunta (FM, 120 op)

Hae opiskelemaan koulutusteknologian opintosuuntaan täältä!

Tietotekniikan aineenopettajankoulutuksen kandidaatti- ja maisteriohjelman tai tietotekniikan maisteriohjelman koulutusteknologian opintosuunnan suoritettuasi saat muodollisen kelpoisuuden toimia perusopetuksen, lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten tietotekniikan aineenopettajana. Tutustu opettajankelpoisuus- ja vastaavuustodistukseen täältä.

Koulutusteknologian opintosuunnan opetussuunnitelma

Valmistumisen jälkeen

Maisteriksi valmistuttuasi voit toimia aineenopettajana perusopetuksessa tai lukiossa, kehittää kouluympäristössä käytettäviä ohjelmistoja, opettaa ammattiopistossa tai korkeakoulussa tai olla kouluttajana yrityksessä. Pääset tekemään merkityksellistä, vahvasti tulevaisuuteen suuntautuvaa ja vaikuttavaa työtä – jakamaan tietosi tulevaisuuden tietotekniikkaosaajien kanssa.