12.06.2018

Kyber kaikkialla - mitä Sinun tulee tietää?

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta ja Keski-Suomen kadettipiiri järjestivät syksyn 2016 aikana kaikille avoimen luentosarjan, jossa tarkasteltiin monipuolisesti kybermaailman vaikutusta suomalaiseen toimintaympäristöön ja turvallisuuteen.

Luennot järjestetään Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksessa, Martti Ahtisaari -salissa (Mattilanniemi 2). Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Luentojen keston on 45-60 min, jonka jälkeen on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskusteluun. Luentojen videotallenteet julkaistaan tällä sivulla kunkin luennon jälkeen.

• Reaaliaikaista lähetystä luennosta voi seurata täällä.
  • Luentotallenne tulee tänne.
  • Reaaliaikaisen lähetyksen aikana on mahdollisuus chat-kommentointiin. Chat on moderoitu.

Huom! Mattilanniemen alueella on erittäin rajoitetusti pysäköintitilaa. Paikalle kannattaakin saapua lihasvoimalla. Lähin pysäköintitalo on P-Cygnaeus (Vapaudenkatu 35), josta Agoraan on noin vartin kävelymatka.

Jyväskylän yliopiston opiskelijat voivat suorittaa luentosarjaan perustuen opintojakson ITKST62. Suoritusohjeet ovat Kopassa. Opintojakson Koppa-sivu tulee näkyviin, kun opintojaksolle ilmoittautuu Korpissa.Aikataulu

Tervetuloa!

Dekaani Pekka Neittaanmäki, Jyväskylän yliopisto, informaatioteknologian tiedekunta
Everstiluutnantti Markku Jämsä, Keski-Suomen kadettipiiri