Tule kurkkaamaan ja kokeilemaan missä kaikkialla IT on läsnä.

Palveluiden kehittämisen työpaja. Työpajassa tutustumme palvelumuotoiluun ja ideoimme yrityksille uusia tai parempia palveluita hyödyntäen digitaalisuutta. Palvelumuotoilussa palveluiden ja tuotteiden kehitys perustuu asiakasymmärrykseen: kun ymmärrämme mitä asiakas tarvitsee, on helpompi suunnitella tuotteita ja palveluita, joille on oikeasti kysyntää. Tervetuloa mukaan!

Ilmainen työpaja antaa kokonaiskuvan verkkokauppayrittäjyydestä. Luento-osuudessa asiantuntija kertoo esimerkiksi, mitä on otettava huomioon ennen verkkokaupan perustamista ja millaisia verkkokaupparatkaisuja on olemassa. Työpajaosuudessa kokeilemme käytännössä millaista on käyttää verkkokaupparatkaisua. HUOM! Tarvitse kokeilua varten mukaan oman läppärin!

Suositussa työpajassa käymme läpi millaiset ovat hyvät verkkosivut, millaisia verkkosivu-alustoja on ja mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa. Verkkosivut ovat yrityksen markkinoinnin perusta. Työpaja sopii kenelle tahansa joka harkitsee verkkosivujen perustamista tai jolla jo on verkkosivut, mutta sivut eivät toimi halutulla tavalla. Tervetuloa mukaan!

Säännöllisesti toistuvat tapahtumat

Publiikkissa juhlitaan IT-tiedekunnastamme valmistuneita maistereita, tohtoreita ja lisensiaatteja.

Agora ICT-foorumi edistää informaatio- ja viestintäteknologia-alan yritysten ja tiedemaailman verkottumista ja avaa uusia yhteistyökanavia ihmislähtöisen teknologian kehittämiselle. Puhujina vierailevat asiantuntijat ovat johtavia vaikuttajia yrityksistä ja yhteiskunnan eri aloilta. He kertovat alansa ajankohtaisista haasteista, kehitysnäkymistä ja visioista.

IT-alan rekrytointi- ja uramessut 23.11.2017. DuunIT kaikkialla on IT-alan opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikka.