12.06.2018

Tulevat tapahtumat 2018

Työpajassa osallistujat tekevät pienen luovuustesti ja ideamme yhdessä uusia tuote- palvelu- tai liike-ideoita. Tapahtuma järjestetään Tupaswillassa ja kuulemme samalla Tupaswillan yrittäjän kokemuksia palveluiden kehittämisestä.

Tapahtumassa kuulet mitä kaikkea 3D-tulostamalla voidaan tehdä ja pääset tutkimaan 3D-tulostettuja esineitä. Tapahtuma järjestetään 3D-tulostusyritys Inwebin tiloissa.

Luennolla asiantuntija kertoo verkkokauppayrittäjyydestä. Loppupuolella kokeilemme hieman Finqu-verkkokauppa-alustan käyttöä. Huom! Oma kone mukaan!

Spektrikamerat näkevät enemmän kuin ihmissilmä. Niiden avulla voidaan tunnistaa esimerkiksi taidejäljennöksiä, pilaantuneita raaka-aineita tai viat ja epäpuhtaudet. Tule kuulemaan mielenkiintoisen teknologian käytöstä asiantuntijapuheenvuoroja. Tapahtuma järjestetään Senop Oy:n tiloissa ja saamme myös pienen esittelyn yrityksen toiminnasta. Huom! Senop tuottaa teknologioita mm. armeijan käyttöön ja tiloihin ei pääse ilman ilmoittautumista. Ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin!

Avointa tietoa on nykyään paljon saatavilla. Työpajassa käymme esimerkein läpi, mitä avoin tieto mahdollistaa ja työpajaosuudessa mietimme kuinka sinä voisit hyödyntää avointa tietoa.

Menneet tapahtumat

Tule kurkkaamaan ja kokeilemaan missä kaikkialla IT on läsnä.

Palveluiden kehittämisen työpaja. Työpajassa tutustumme palvelumuotoiluun ja ideoimme yrityksille uusia tai parempia palveluita hyödyntäen digitaalisuutta. Palvelumuotoilussa palveluiden ja tuotteiden kehitys perustuu asiakasymmärrykseen: kun ymmärrämme mitä asiakas tarvitsee, on helpompi suunnitella tuotteita ja palveluita, joille on oikeasti kysyntää. Tervetuloa mukaan!

Ilmainen työpaja antaa kokonaiskuvan verkkokauppayrittäjyydestä. Luento-osuudessa asiantuntija kertoo esimerkiksi, mitä on otettava huomioon ennen verkkokaupan perustamista ja millaisia verkkokaupparatkaisuja on olemassa. Työpajaosuudessa kokeilemme käytännössä millaista on käyttää verkkokaupparatkaisua. HUOM! Tarvitse kokeilua varten mukaan oman läppärin!

Suositussa työpajassa käymme läpi millaiset ovat hyvät verkkosivut, millaisia verkkosivu-alustoja on ja mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa. Verkkosivut ovat yrityksen markkinoinnin perusta. Työpaja sopii kenelle tahansa joka harkitsee verkkosivujen perustamista tai jolla jo on verkkosivut, mutta sivut eivät toimi halutulla tavalla. Tervetuloa mukaan!

Säännöllisesti toistuvat tapahtumat

Publiikkissa juhlitaan IT-tiedekunnastamme valmistuneita maistereita, tohtoreita ja lisensiaatteja.

Agora ICT-foorumi edistää informaatio- ja viestintäteknologia-alan yritysten ja tiedemaailman verkottumista ja avaa uusia yhteistyökanavia ihmislähtöisen teknologian kehittämiselle. Puhujina vierailevat asiantuntijat ovat johtavia vaikuttajia yrityksistä ja yhteiskunnan eri aloilta. He kertovat alansa ajankohtaisista haasteista, kehitysnäkymistä ja visioista.

IT-alan rekrytointi- ja uramessut 23.11.2017. DuunIT kaikkialla on IT-alan opiskelijoiden ja yritysten kohtaamispaikka.