25.05.2018

Urasilta

Päivitä osaamistasi it-tiedekunnan täydennyskoulutuksella

Urasilta-tunnusJyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta tarjoaa laadukasta ja monipuolista it-alan täydennyskoulutusta. Opiskelumuotoina ovat it-alan ammattilaisille suunnatut intensiivikurssit sekä opiskelu erillisellä opinto-oikeudella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa it-tiedekunnan opetustarjontaan kuuluvilla kursseilla. Uutena koulutustarjontaamme ovat tulossa opettajille tarkoitetut tietotekniikan koulutukset. Lisäksi tarjoamme erilaisia tietoiskuja, seminaareja sekä yleisö- ja vierailuluentoja ajankohtaisista aiheista.

Oletko kiinnostunut tutkintoon johtavasta koulutuksesta?
- Tutustu tutkintoihimme ja hae opiskelijaksi!

Täydennyskoulutuskurssit it-ammattilaisille

Tehokas tapa tutustua uuteen teknologiaan, ottaa haltuun projektinhallinnan perusteet tai taklata esiintymisjännitys on osallistua yksi- tai kaksipäiväiselle intensiivikurssille.

Kurssien aiheet ja sisällöt määritellään yhdessä paikallisten it-yritysten kanssa, joten ne ovat tarvelähtöisiä ja ajankohtaisia. Kurssit ovat yleensä erittäin käytännönläheisiä: harjoituksia tehdään aiheen mukaisesti niin työasemilla, itsenäisesti kuin ryhmissäkin.

Kouluttajat ovat alansa asiantuntijoita, joilla on aina myös käytännön työkokemusta opettamastaan aiheesta. Kurssit ovat maksullisia. Tutustu kurssitarjontaan koulutusportaalissamme; https://profit.cc.jyu.fi

Kaikille avoin opiskelu it-tiedekunnassa

Avoin opiskelu it-tiedekunnassa toteutetaan erillisinä opintoina. Erilliset opinnot ovat it-tiedekunnan tarjoamia kursseja ja opintokokonaisuuksia, joilla opiskellaan yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Opiskelua varten tarvitaan opinto-oikeus, jota haetaan tiedekunnalta. Suureen osaan perus- ja aineopinnoista opinto-oikeus myönnetään automaattisesti. Opinnot ovat maksullisia: opintomaksu on joko 15 €/ opintopiste (yksittäiset kurssit) tai 10 €/ opintopiste (opintokokonaisuudet).

Lue lisää, tutustu tarjontaan ja hae!  - avoin opiskelu it-tiedekunnassa

Opettajien täydennyskoulutus

Tarjonnassamme on lukio-opettajille suunnattuja täydennyskoulutuksia, joiden tavoitteena on antaa opettajille tietoa ja valmiuksia sähköistä ylioppilastutkintokoetta varten.

Hallitusohjelman mukaan ohjelmointia tulee ryhtyä opettamaan jo alaluokilla. Vastaamme tarpeeseen tarjoamalla opettajille suunnattuja tietotekniikka- ja ohjelmointikoulutuksia.

Lisätietoa opettajien täydennyskoulutuksista.

Tulevia ja menneitä tapahtumia:

Järjestämme myös erilaisia seminaareja sekä yleisö- ja vierailuluentoja ajankohtaisista aiheista.
Tule kuuntelemaan vierailevia guruja sekä akateemisesta että yritysmaailmasta. Osaan tapahtumista on vapaa pääsy, eikä niille edellytä ennakkoilmoittautumisia, ellei toisin mainita. 
Tervetuloa tapahtumiimme!

Yhteistyötä ja kumppanuutta

Informaatioteknologian tiedekunta järjestää oman avoimen opetuksensa ja täydennyskoulutuksensa itse.
Jos olet kiinnostunut muiden alojen ja oppiaineiden opiskelusta, tutustu yhteistyökumppaneidemme opetustarjontaan!

Avointa yliopisto-opetusta 50 eri aineesta

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintotarjonnassa on noin 50 eri oppiaineen opintoja. Opintoja voi suorittaa verkossa tai lähiopetuksena.  

Avance - korkeatasoista ja arvostettua johtamiskoulutusta, EMBA, MBA

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen koulutustarjonta kattaa johtamisen eri osa-alueet strategioista ja tietohallintojohtamiseen.