Opiskelijan ohjeet

Lukiolainen

Viimeisin muutos maanantai 31. lokakuuta 2016, 15.02
Tietotekniikkaa on ihan kaikkialla: kännyköissä, autoissa, leivänpaahtimissa, sykemittareissa... Joten tuli sinusta isona mitä tahansa, niin todennäköisesti käytät tietotekniikkaa edes osana työtäsi!

Kursseja lukiolaisille

Mietitkö vielä mitä sinusta tulee isona? Varmista tulevaisuutesi ja opiskele tietotekniikkaa!

Lukiolaisten on mahdollista suorittaa yliopisto-opintoja lukioaikana verkkokursseina, yliopistolla tai omassa lukiossa. Kurssitarjonnasta löytyy tietokoneen peruskäyttöä, peliohjelmointia,  sosiaalista mediaa jne. Katso kurssitarjonta erillisen opinto-oikeuden sivulta kohdasta lukiolaiset!

Mahdollisuutena on vahvistaa ja monipuolistaa omaa tietotekniikan osaamista lukion valinnaisten kurssien lisäksi. Yliopiston opintojen avulla lukiolaiset voivat tutustua jo lukioaikana yliopistomaiseen opiskeluun. Opinnot tukevat opintoihin ja uravalintaan liittyvää päätöksentekoa ja madaltavat kynnystä hakeutua myöhemmin yliopisto-opintoihin. Kaikki yliopiston opintosuoritukset voi liittää osaksi yliopistotutkintoa, mikäli lukiolainen hakeutuu myöhemmin opiskelemaan yliopistoon. Kursseista saa suorituksia myös lukio-opintoihin!

Oletko opo tai ope?