Opiskelijan ohjeet

Opintojen aloittaminen IT-tiedekunnassa

Viimeisin muutos tiistai 29. elokuuta 2017, 15.15

Tervetuloa, uusi opiskelija!

Opintosi alkavat nimenhuutotilaisuudella Agorassa, Mattilanniemessä. Agoraan löydät kampuskartan avulla. Agoran luentosalit ja luokat löydät Agoran pohjapiirustuksista. Nimenhuutotilaisuuksissa esitellään tiedekunnan toimintaa ja henkilökuntaa sekä uusia opiskelijoita ohjaavat tutorit. Lisäksi saat opintojen aloitukseen liittyviä ohjeita ja materiaalia. Myös maisteriopiskelijat aloittavat opintonsa nimenhuutotilaisuudella. Opintojen sujuvan käynnistymisen takia nimenhuutotilaisuuteen osallistuminen on välttämätöntä.

Postitamme uusille opiskelijoille RUUVI-Uuden opiskelijan oppaat elokuun puolenvälin tienoolla. RUUVIEN verkkojulkaisut: https://www.jyu.fi/it/opiskelu-ohjeet/pikaohjeet/uuden-opiskelijan-opas 

Tietotekniikan oppiaineen uusien opiskelijoiden nimenhuuto järjestetään 29.8.2017 klo 10.15 Agoran Auditorio 3 -salissa.

Tietojärjestelmätieteen ja kyberturvallisuuden uusien opiskelijoiden nimenhuuto järjestetään 29.8.2017 klo 12.15 Agoran Auditorio 2 -salissa.

Jos sinut on hyväksytty opiskelijaksi ennen kevään 2017 hakua ja olet ilmoittautunut poissa olevaksi (esimerkiksi asevelvollisuuden vuoksi), ilmoita opintojesi aloittamisesta hyvissä ajoin seuraaville henkilöille:

  • Oppiaineet: tietojärjestelmätiede, kyberturvallisuus tai kognitiotiede:
    koulutussuunnittelija Tapio Tammi , puh. 050 376 1204
  • Tietotekniikan oppiaine, koulutussuunnittelija Ilona Lapinkylä puh. 040 805 4479

Muista myös ilmoittautua läsnäolevaksi opiskelijaksi lukuvuodeksi 2017-2018.

    Opintosi käynnistyvät orientaatiokursseilla ITKY100 Yliopisto-opiskelu ja opintojen suunnittelu (pakollinen kurssi kaikille tiedekunnan kandiopiskelijoille). Vastaava kurssi järjestetään myös maisteriopiskelijoille: ITKY4000 tietojärjestelmätieteen, kognitiotieteen ja kyberturvallisuuden maisteriopiskelijoille, sekä ITKY4000 tietotekniikan maisteriopiskelijoille.

    Kurssit ovat johdatus akateemiseen maailmaan ja opiskeluun. Niiden tarkoituksena on tehdä opintojen aloituksesta mahdollisimman sujuvaa. Kurssien aikana tutustutaan omaan oppiaineeseen, Jyväskylän yliopistoon ja Jyväskylään kaupunkina. Saat tietoja mm. opiskeluun liittyvistä taidoista ja opintojen suunnittelusta, opit navigoimaan yliopistolla, tutustut erilaisiin oppimista tukeviin tietojärjestelmiin ja oppimisympäristöihin ja ennen kaikkea tutustut opiskelukavereihisi. Siksi onkin erittäin tärkeää, että olet mukana heti alusta alkaen!