Opiskelijan ohjeet

IT-tiedekunnan sähköinen opinto-opas
Tässä osiossa…

Ajankohdasta riippumattomat opinnot

IT-tiedekunnassa sekä muualla yliopistossa on tarjolla myös ajankohdasta riippumattomia opintoja. Jos tarvitset lukuvuosittain tietyn opintopistemäärän ja opintopistekertymä uhkaa jäädä vajaaksi, sinun kannattaa selvittää ja tutustua ajankohdasta riippumattomiin ja joustavasti suoritettaviin opintojaksoihin. Tällä sivulla esittelemme etenkin IT-tiedekunnan ajankohdasta riippumattomia kursseja.

Verkkokurssit muualta

Verkkokurssit muualta / Online Courses Elsewhere
Opinnoissasi sinun on mahdollista hyödyntää myös muissa yliopistoissa järjestettäviä verkkokursseja. Tarkistuta kurssivalintasi soveltuvuus opintosuunnitelmaasi ennakkoon omalla opintoneuvojallasi. (Listaa päivitetään...) / You may include on-line courses delivered elsewhere in your degree; please check their suitability with your Study Advisor in advance.