Opiskelijan ohjeet

Opetus

Viimeisin muutos torstai 19. tammikuuta 2017, 10.23
IT-tiedekunnan sähköinen opinto-opas
Tässä osiossa…

Ajankohdasta riippumattomat opinnot

Ajankohdasta riippumattomat opinnot
IT-tiedekunnassa sekä muualla yliopistossa on tarjolla myös ajankohdasta riippumattomia opintoja. Jos tarvitset lukuvuosittain tietyn opintopistemäärän ja opintopistekertymä uhkaa jäädä vajaaksi, sinun kannattaa selvittää ja tutustua ajankohdasta riippumattomiin ja joustavasti suoritettaviin opintojaksoihin. Tällä sivulla esittelemme etenkin IT-tiedekunnan ajankohdasta riippumattomia kursseja.

Kesäopetus

Kesän 2017 opetus IT-tiedekunnassa
Kesän 2017 it-tiedekunnan opetus päivitetään tälle sivulle toukokuun alkuun mennessä. Ainelaitoksia ei enää ole, joten lista on järjestetty oppiaineittain. Kivoja kursseja ja hyviä vaihtoehtoja kesäopinnoiksi on tulossa :)

Verkkokurssit muualta

Verkkokurssit muualta / Online Courses Elsewhere
Opinnoissasi sinun on mahdollista hyödyntää myös muissa yliopistoissa järjestettäviä verkkokursseja. Tarkistuta kurssinvalintasi soveltuvuus opintosuunnitelmaasi ja siitä mahdollisesti saatavat opintopisteet ennakkoon omalla opintoneuvojallasi. (Listaa päivitetään...) / You may include on-line courses delivered elsewhere in your degree; please check their suitability ans possible credits with your Study Advisor in advance.