Opiskelijan ohjeet

IT-tiedekunnan sähköinen opinto-opas
Tässä osiossa…

Esteettömyys

Esteettömän yliopiston tavoitteena ovat toimintatavat ja ympäristöt, joiden käyttäjänä ja kehittäjänä mahdollisimman moni opiskelija ja henkilöstön jäsen voi kokea itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi sekä keskittyä toimintaansa ilman toissijaisia ongelmia.

Hyvis

Hyvis - tukea opiskelijoiden hyvinvointiin
Molemmilla IT-tiedekunnan laitoksilla on oma Hyvis eli opiskelijoiden oma hyvinvointineuvoja. Hyvis on henkilö, jonka kanssa voit luottamuksellisesti ja rennosti keskustella opiskeluun tai muuhun elämäntilanteeseesi liittyen. Hyvis ei ole terapeutti vaan helposti lähestyttävä opiskelijoiden tukihenkilö.

Tukea muualta yliopistosta

Tukea muualta yliopiston sisältä
Tukea muualta yliopiston sisältä IT-tiedekunnassa

UKK - FAQ

UKK - usein kysytyt kysymykset (FAQ)
Tähän osioon on koottu IT-tiedekunnan opiskelijoiden usein kysymiä kysymyksiä vastauksineen.

Valmistumista tukeva toiminta

Kun yliopisto-opiskelu jää työn ja muun elämän ohessa kesken, kynnys sen uudelleen aloittamiseen on yleensä suuri. Keskeytyneiden opintojen aktivoimiseksi informaatioteknologian tiedekunnan laitoksilla järjestetään VATU-toimintaa.