Opiskelijan ohjeet

Agoran pohjapiirrokseen
Linkki yliopistopalvelujen sivulle Agoran pohjapiirrokseen

IT-tiedekunnan esittely

Informaatioteknologian tiedekunta - perinteikkään yliopiston dynaaminen tiedeyhteisö
Informaatioteknologian tiedekunta on alallaan Suomen vanhin ja suurin. Alan opetus Jyväskylän yliopistossa käynnistyi jo vuonna 1967, kun tietojenkäsittelyopin opetus alkoi. Tiedekuntamme perustettiin vuonna 1998.

Opiskelijajärjestöjä ja edunvalvontaa

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on yliopistomme opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Sen juuret ovat Kasvatusopillisen korkeakoulun oppilaskunnassa, joka perustettiin vuonna 1934. IT-tiedekunnan ainejärjestöt ovat Dumppi ry (tietojärjestelmätiede) ja Linkki Jyväskylä ry (tietotekniikka).

Poissaolevaksi ilmoittautuminen

Poissa olevaksi ilmoittautuminen ensimmäisenä lukuvuonna

Uuden opiskelijan opas (Ruuvi)

Uuden opiskelijan opas
IT-tiedekunnan uuden opiskelijan oppaassa on ohjeita vastavalituille opiskelijoille. Oppaassa kerrotaan, kuinka opinnot alkavat, mistä saa asunnon, käyttäjätunnuksen ja opiskelijakortin ja kuinka opintotukea haetaan.