Informaatioteknologian tiedekunta

Yliopiston joukkue voitti EduFutura-soudun - IT-tiedekunta mukana

Viimeisin muutos maanantai 04. syyskuuta 2017, 16.35

Jyväskylän yliopiston joukkue vei 30.8.2017 kuudennen kerran järjestetyssä EduFutura-soudussa ykkössijan. Yliopiston avajaismessujen ja -piknikin yhteydessä soudettiin kilpaa kirkkoveneillä. Kisaamassa oli kuusi koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden henkilöstöstä koottua joukkuetta. Tapahtuman keskiössä on verkostoituminen yhteisen liikuntareippailun ohessa.

Tänä vuonna kisassa oli kolme EduFutura Jyväskylä -koulutusorganisaatiota; Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Lisäksi mukana oli edellisvuosien tapaan Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak ja uusina joukkueina Teknologian tutkimuskeskus VTT sekä Ilmasotakoulu.

Rehtori Keijo Hämäläisen luotsaamassa joukkueessa informaatioteknologian tiedekuntaa edustivat dekaani Pekka Neittaanmäki ja professori Tommi Kärkkäinen.

Yliopiston voittajajoukkue