Informaatioteknologian tiedekunta

Aki-Mauri Huhtinen: Roskaposteista psykologisiin roskaposteihin 13.12.

Viimeisin muutos keskiviikko 30. marraskuuta 2016, 16.04
Milloin 13.12.2016
alkaa 15.00 loppuu 16.00
Missä Martti Ahtisaari -sali, Agora
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta ja Keski-Suomen kadettipiiri järjestävät syksyn 2016 aikana kaikille avoimen luentosarjan, jossa tarkastellaan monipuolisesti kybermaailman vaikutusta suomalaiseen toimintaympäristöön ja turvallisuuteen.

Tiistaina 13.12. klo 15:00 luennon pitää professori Aki-Mauri Huhtinen Maanpuolustuskorkeakoulusta. Aiheena on "Roskaposteista psykologisiin roskaposteihin".

Luennot järjestetään Jyväskylän yliopistossa Agora-rakennuksen Martti Ahtisaari -salissa (Mattilanniemi 2). Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Luennon kesto on 45-60 min, jonka jälkeen on kahvitarjoilu ja mahdollisuus keskusteluun. Luentojen videotallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen osoitteessa www.jyu.fi/it/kyber/sg16

Tervetuloa!