Informaatioteknologian tiedekunta

Valtiovarainministeriön turvallisuuspäällikkö Tuija Kuusisto dosentiksi Jyväskylän yliopistoon

Viimeisin muutos torstai 04. toukokuuta 2017, 16.00

TkT Tuija Kuusisto on nimitetty Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan dosentiksi 26.4.2017 alkaen.  Dosentuurin erityisalana on ”Tiedonhallinta päätöksenteossa”.

Tekniikan tohtori, dosentti Tuija Kuusisto toimii turvallisuuspäällikkönä valtiovarainministeriössä ja sivutoimisena dosenttina Maanpuolustuskorkeakoulussa. Hän on toiminut sivutoimisena asiantuntijana Euroopan komissiossa ja tietojohtamisen professorina Tampereen teknillisessä yliopistossa sekä dosenttina Teknillisessä korkeakoulussa ja vierailevana asiantuntijana Sitrassa.

Lisäksi hän on toiminut virastopäällikkönä sisäministeriön hallinnonalalla sekä tietohallintopäällikkönä ja -johtajana puolustusministeriön hallinnonalalla ja tuotekehityksen esimiestehtävissä Nokia-yhtymässä sekä konsulttina pk-yrityksissä. Hänen tutkimustyönsä alueita ovat tiedolla johtaminen ja tiedonhallinta päätöksentekoa varten sekä kyberturvallisuuden strateginen johtaminen. Hän on julkaissut noin 70 tieteellistä artikkelia.

– Tuija Kuusiston monipuolinen työkokemus ja tutkimustoiminta täydentävät hyvin IT-tiedekunnan laajenevaa koulutus- ja tutkimustarjontaa, iloitsee dekaani Pekka Neittaanmäki.

Lisätietoja: 
Dosentti, Valtiovarainministeriön turvallisuuspäällikkö Tuija Kuusisto, Tuija.Kuusisto@vm.fi
Dekaani Pekka Neittaanmäki, pekka.neittaanmaki@jyu.fi, 040 550 7005, Informaatioteknologian tiedekunta, Jyväskylän yliopisto