Informaatioteknologian tiedekunta

Agora ICT-foorumi: ICT-palvelukeskus maakunnan digitalisoinnin muutosjohtamisen välineenä 3.11.

Viimeisin muutos maanantai 17. lokakuuta 2016, 11.03
Milloin 03.11.2016
alkaa 14.15 loppuu 15.00
Missä Agora, 2. krs. D213.1
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Tervetuloa Agora ICT-foorumiin torstaina 3.11. klo 14:15-15:00, Agoran saliin Ag D213.1 (2. krs.).

Puhuja: Turvallisuuspäällikkö, dosentti Tuija Kuusisto, Valtiovarainministeriö

Aihe: ICT-palvelukeskus maakunnan digitalisoinnin muutosjohtamisen välineenä

• Digitalisoinnin lähtökohtia maakunta- ja soteuudistuksessa
  • Maakuntien ICT-palveluja koskevan haastattelututkimuksen tuloksia
  • Maakuntien sote ICT-palvelukeskuksen tehtävistä, palveluista ja muodostamisen menettelyistä

Tekniikan tohtori Tuija Kuusisto toimii erityisasiantuntijana ja turvallisuuspäällikkönä valtiovarainministeriössä sekä sivutoimisesti Turvallisuuskomitean sihteeristössä ja dosenttina Maanpuolustuskorkeakoulussa. Hänen osaamisalueitaan ovat digitalisaatiostrategiat, tiedonhallinta päätöksenteossa sekä kyberturvallisuuden johtaminen. Hän on julkaissut noin 70 tieteellistä artikkelia kansainvälisissä ja kansallisissa journaaleissa, konferensseissa ja kirjoissa.

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

Kahvien jälkeen Tuija Kuusisto puhuu toisessa Agora ICT-foorumissa klo 15:15-16:00, Ag D213.1 (2. krs.) aiheesta Kyberturvallisuus julkisen hallinnon digitalisoinnissa (lisätietoja).