Informaatioteknologian tiedekunta

ST Jarno Limnéll turvallisuuden dosentiksi Jyväskylän yliopistoon

Viimeisin muutos perjantai 28. huhtikuuta 2017, 16.40

Sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll on nimitetty Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan dosentiksi 26.4.2017 alkaen.  Dosentuurin erityisalana on ”Turvallisuus”.

Jarno Limnéll on väitellyt sotatieteistä v. 2009 Maanpuolustuskorkeakoulussa, väitöstyön aiheena oli ”The Threat Politics of Finland at the beginning of 21 Century”. Tällä hetkellä Limnéll työskentelee kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa ja kybertuvallisuusjohtajana yritysmaailmassa.

– Turvallisuuden asiat ovat olleet intohimonani läpi elämän. Dosentuurin avulla on mahdollista edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä Suomessa turvallisuutemme vahventamiseksi, dosentti Jarno Limnéll toteaa.

– Dosentuuri tuo uudenlaisia näkemyksiä Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan kyberturvallisuuden kehittämiseen, iloitsee IT-tiedekunnan dekaani Pekka Neittaanmäki.

Dekaani Pekka Neittaanmäki, pekka.neittaanmaki@jyu.fi, 040 550 7005
Dosentti, professori Jarno Limnéll, jarno.limnell@aalto.fi