Informaatioteknologian tiedekunta

Viimeisin muutos perjantai 03. maaliskuuta 2017, 15.48
Milloin 08.03.2017
alkaa 15.00 loppuu 17.00
Missä Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9)
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Järjestämme kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi NICE ICT -tapahtuman 8.3. klo 15 - 17 Ruusupuistossa (Alvar Aallon katu 9). Osallistumalla voit voittaa kuukauden kesätyön tai valitsemasi älylaitteen (arvo max. 500e).

Tiedätkö, mihin kaikkiin tehtäviin IT-alalla voi työllistyä? Tule jututtamaan opiskelijoita ja IT-alalla työskenteleviä naisia!

IT-ala ei ole vain koodausta! Voit yhdistää IT:tä omiin harrastuksiisi ja aiempaan osaamiseesi - osaajista on pulaa, työllistyt varmasti.

Voit yhdistää opintoihisi myös toisen alan osaamista tai tutkinnon, esim. kieliä, psykologiaa, musiikkia, taiteita, liikuntaa, sosiaali- ja terveysalaa, ympäristöteknologiaa, kaupallista osaamista - mahdollisuudet ovat rajattomat!

OHJELMA:

• Monipuolisissa IT-alan tehtävissä työskentelevät naiset kertovat työtehtävistään ja omista urapoluistaan.
  • Koulutusteknologian osastolla pääset kokeilemaan mm. virtuaalitodellisuutta sekä ohjelmointiin ja robotiikkaan liittyviä juttuja.
  • Kognitiotieteen aistinäyttelyssä voit määritellä värejä kosketuksen ja hajuaistin perusteella.
  • Opiskelijat kertovat IT-alan opinnoista Jyväskylän yliopistossa.
  • Opintoneuvojilta saat apua opiskeluvaihtoehtoihin ja hakuun liittyen (yhteishaku 15.3.-5.4.2017 osoitteessa opintopolku.fi) - kerromme myös, miten voit yhdistää aiempaa osaamista / aiempia tutkintoja IT-alaan.
  • IT-osaamista tarvitaan kaikilla aloilla, yhdistä nykyisiin opintoihisi IT-alan sivuaineopintoja, joita työnantajat arvostavat!

Lue lisää:  www.facebook.com/events/1237402019714303/

Viivi ja Eija
Kuvassa kyberturvallisuustutkija Viivi ja UX Designer Eija (SC5)