Informaatioteknologian tiedekunta

NICE ICT ke 8.3. klo 15-17

Viimeisin muutos perjantai 03. maaliskuuta 2017, 15.48
Milloin 08.03.2017
alkaa 15.00 loppuu 17.00
Missä Ruusupuisto (Alvar Aallon katu 9)
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Järjestämme kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi NICE ICT -tapahtuman 8.3. klo 15 - 17 Ruusupuistossa (Alvar Aallon katu 9). Osallistumalla voit voittaa kuukauden kesätyön tai valitsemasi älylaitteen (arvo max. 500e).

Tiedätkö, mihin kaikkiin tehtäviin IT-alalla voi työllistyä? Tule jututtamaan opiskelijoita ja IT-alalla työskenteleviä naisia! 

IT-ala ei ole vain koodausta! Voit yhdistää IT:tä omiin harrastuksiisi ja aiempaan osaamiseesi - osaajista on pulaa, työllistyt varmasti.

Voit yhdistää opintoihisi myös toisen alan osaamista tai tutkinnon, esim. kieliä, psykologiaa, musiikkia, taiteita, liikuntaa, sosiaali- ja terveysalaa, ympäristöteknologiaa, kaupallista osaamista - mahdollisuudet ovat rajattomat! 

OHJELMA:

  • Monipuolisissa IT-alan tehtävissä työskentelevät naiset kertovat työtehtävistään ja omista urapoluistaan. 
  • Koulutusteknologian osastolla pääset kokeilemaan mm. virtuaalitodellisuutta sekä ohjelmointiin ja robotiikkaan liittyviä juttuja. 
  • Kognitiotieteen aistinäyttelyssä voit määritellä värejä kosketuksen ja hajuaistin perusteella.
  • Opiskelijat kertovat IT-alan opinnoista Jyväskylän yliopistossa.
  • Opintoneuvojilta saat apua opiskeluvaihtoehtoihin ja hakuun liittyen (yhteishaku 15.3.-5.4.2017 osoitteessa opintopolku.fi) - kerromme myös, miten voit yhdistää aiempaa osaamista / aiempia tutkintoja IT-alaan.
  • IT-osaamista tarvitaan kaikilla aloilla, yhdistä nykyisiin opintoihisi IT-alan sivuaineopintoja, joita työnantajat arvostavat!

Lue lisää:  www.facebook.com/events/1237402019714303/

Viivi ja Eija
Kuvassa kyberturvallisuustutkija Viivi ja UX Designer Eija (SC5)