Informaatioteknologian tiedekunta

Etsitään osallistujia ajosimulaattoritutkimukseen – palkkiona S-ryhmän lahjakortti

Viimeisin muutos torstai 26. tammikuuta 2017, 12.54

Hilkka ajaaEtsimme osallistujia ajosimulaattoritutkimukseen. Tutkimus suoritetaan Jyväskylän yliopiston Agorassa viikoilla 4–6 (26.1.–9.2.). Kokeessa ajetaan ajosimulaattorilla seuraten annettuja ohjeita ja käytetään erilaisia mobiilisovelluksia. Koe kestää noin puolitoista tuntia. Koetilanteessa osallistujan silmänliikkeitä tallennetaan silmänliikekameralla.

Osallistujilta edellytämme:

• Olet perusterve
  • Sinulla on normaali näkökyky (jos tarvitset silmälaseja, ilmoitathan siitä)
  • Sinulla on normaali kuulo
  • Sinulla ei ole matkapahoinvointia
  • Painat alle 110 kiloa (kokeessa käytettävän liikealustan painorajoituksesta johtuen)
  • Sinulla on voimassa oleva ajokortti
  • Ajat autolla vähintään 5000 kilometriä vuodessa
  • Olet oikeakätinen
  • Sinulla on kokemusta matkapuhelimen käytöstä autolla ajamisen aikana
  • Vastaat kahteen kyselyyn internetissä ennen varsinaista ajosimulaattorikoetta

Osallistujat saavat palkkioksi 15 euron S-ryhmän lahjakortin.

Katso vapaat tutkimusajat oheisesta linkistä (https://urly.fi/IIf) ja lähetä kolme sinulle sopivaa tutkimusaikaa sähköpostilla osoitteeseen hilkka.grahn@jyu.fi. Lähetä samalla vastauksesi seuraaviin kysymyksiin:

1. Ikäsi?
  2. Tarvitsetko ajaessasi silmälaseja? Jos, voitko käyttää piilolinssejä tutkimuksen ajan?
  3. Kuinka kauan sinulla on ollut ajokortti?
  4. Kuinka monta kilometriä ajat arviolta vuodessa?
  5. Puhelinnumerosi?

Vastauksena saat tarkempia ohjeita tutkimukseen osallistumisesta. Koetilanne on ehdottoman luottamuksellinen. Kerätty aineisto säilytetään turvallisesti ja käsitellään luottamuksellisesti. Tuloksista ei voi tunnistaa yksittäisiä koehenkilöitä.

Tutkimusta johtaa FT Tuomo Kujala.

Ystävällisin terveisin
Hilkka Grahn, Suunnittelija