Urasilta – kaikille avointa ICT-koulutusta

Urasilta – laadukasta IT-alan koulutusta ajankohtaisista aiheista

Sillanrakentajamme

 

Koulutuspäällikkö
Annemari Auvinen

p. 0400 248 115
urasilta-it(at)jyu.fi

 

Avointa it-koulutusta oppiarvoon ja ikään katsomatta

It-ammattilaisille

Täydennyskoulutuskurssit it-ammattilaisille

Tehokas tapa tutustua esimerkiksi uuteen teknologiaan, ottaa haltuun projektinhallinnan perusteet tai taklata esiintymisjännitys on osallistua yksi- tai kaksipäiväiselle intensiivikurssille.

Kurssien aiheet ja sisällöt määritellään yhdessä paikallisten it-yritysten kanssa, joten ne ovat tarvelähtöisiä ja ajankohtaisia. Kurssit ovat yleensä erittäin käytännönläheisiä: harjoituksia tehdään aiheen mukaisesti niin työasemilla, itsenäisesti kuin ryhmissäkin.

Kouluttajat ovat alansa asiantuntijoita, joilla on aina myös käytännön työkokemusta opettamastaan aiheesta.

Kurssit ovat maksullisia.

Tutustu kurssitarjontaan koulutusportaalissamme!

Kaikille

Avoin opiskelu it-tiedekunnassa

Avoin opiskelu it-tiedekunnassa toteutetaan erillisinä opintoina. Erilliset opinnot ovat it-tiedekunnan tarjoamia kursseja ja opintokokonaisuuksia, joilla opiskellaan yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Opiskelua varten tarvitaan opinto-oikeus, jota haetaan tiedekunnalta. Suureen osaan perus- ja aineopinnoista opinto-oikeus myönnetään automaattisesti. Opinnot ovat maksullisia: opintomaksu on joko 15 €/ opintopiste (yksittäiset kurssit) tai 10 €/ opintopiste (opintokokonaisuudet).

Lue lisää, tutustu tarjontaan ja hae!

Opettajille

Opettajien täydennyskoulutus

Tarjonnassamme on lukio-opettajille suunnattuja täydennyskoulutusia, joiden tavoitteena on antaa opettajille tietoa ja valmiuksia sähköistä ylioppilastutkintokoetta varten.

Hallitusohjelman mukaan ohjelmointia tulee ryhtyä opettamaan jo alaluokilla. Vastaamme tarpeeseen  tarjoamalla opettajille suunnattuja tietotekniikka- ja ohjelmointikoulutuksia.

Lisätietoa opettajien täydennyskoulutuksista.

RSS

Tulevia ja menneitä tapahtumia

Järjestämme myös erilaisia seminaareja sekä yleisö- ja vierailuluentoja ajankohtaisista aiheista. Tule kuuntelemaan vierailevia guruja sekä akateemisesta että yritysmaailmasta. Osaan tapahtumista on vapaa pääsy, eikä niille edellytä ennakkoilmoittautumisia, ellei toisin mainita.

Yhteistyössä

Informaatioteknologian tiedekunta järjestää oman avoimen opetuksensa ja täydennyskoulutuksensa itse. Jos olet kiinnostunut muiden alojen ja oppiaineiden opiskelusta, tutustu yhteistyökumppaneidemme opetustarjontaan!