Informaatioteknologian tiedekunta

Yritysyhteistyö

Viimeisin muutos torstai 28. tammikuuta 2016, 17.37

IT-tiedekunta harjoittaa monipuolista yritysyhteistyötä esimerkiksi koulutuspalveluiden ja tutkimushankkeiden kautta sekä opiskelijaprojektien, harjoittelujen ja opinnäytetöiden muodossa.

Koulutuspalvelut

IT-tiedekunta tarjoaa ammattilaisille kohdennettua, käytännönläheistä täydennyskoulutusta. Lisätietoja Urasilta-sivustolta.

Tutkimushankkeet

Tarvitseeko yrityksenne jonkin ongelman ratkaisijaksi yliopistotasoista asiantuntijaa ja tutkijaa? IT-tiedekunnassa on meneillään useita yritysten kanssa yhteistyössä tehtäviä kehittämis- ja tutkimushankkeita. Vastuullisina johtajina ja yhteyshenkilöinä toimivat laitosten professorit. Lisätietoa IT-tiedekunnan Tutkimus-sivuilla ja Hankkeet-sivuilla.

Opiskelijaprojektit

Tarvitseeko yrityksenne IT-alan kehityshankkeen toteuttajia? Opiskelijaprojekteissamme alan opiskelijaryhmä toteuttaa tilaajalle hankkeen ohjaajien valvonnassa.

Harjoittelu

Etsitkö yritykseenne harjoittelijaksi tietotekniikan tai tietojärjestelmätieteen opiskelijaa? Yritykselläsi on mahdollisuus tarjota opiskelijoillemme harjoittelupaikka. Lisätietoja IT-tiedekunnan harjoittelusivustolta

    Opinnäytteet

    Tarvitseeko yrityksenne tutkimuksen tekijäksi loppuvaiheen opiskelijaa? Opiskelijamme tekevät opinnäytetyönsä (kandidaatin tutkielmat, pro gradu -tutkielmat ja erikoistyöt) usein yritysten toimeksiantojen pohjalta.

    Ota yhteyttä laitostemme amanuensseihin:

    Yhteistyösopimuksia (intra)