IT-palvelut

IT-palvelut tiedottaa

Jyväskylän yliopiston IT-palveluiden ajankohtaiset asiat, huoltotiedotteet, häiriötiedotteet ja ohjelmistopäivitykset.
eTentaattori: Oletko jo eTentti-tuki-tiedottaa -postituslistalla?
Saatko jo ajankohtaista tietoa sähköpostitse eTentti-tuelta?
Korppi-järjestelmää päivitetään 19.8.2015
Korppiin käyttöjärjestelmä- sekä korjauspäivitykset keskiviikkona 19.8.2015 klo 15.
IT-palvelut kehittää: Korkeakoululiikunnan maksut uudistuvat!
Jatkossa myös Jamk:n opiskelijat ja henkilökunta voivat maksaa liikuntamaksut JY:ssä kehitettyjen verkkomaksuominaisuuksien avulla.
IT-palvelut kehittää: ePortfolioon paljon uutta!
ePortfolioon on tehty kesän aikana paljon kehitystä.
Moniviestimen kuvauspalveluissa rajoitettu palvelu 22.6. - 10.8.2015
Kesän lomakauden aikana videotuen palveluita on saatavilla vain rajoitetusti. Rajoitetun palvelun aikana 22.6. - 10.8.2015 jokaisen kuvaustilauksen toteuttamismahdollisuudet tutkitaan tapauskohtaisesti emmekä voi taata kuvaustilauksien toteutumista. 6.7. - 5.8.2015 välisenä aikana kuvauspalvelut ovat suljettuna kokonaan.
Uuteen eTenttijärjestelmään siirtyminen: ohjeet tentaattoreille!
IT-palvelut kehittää: Palkittu psykologian verkkointerventiosovellus Opiskelijankompassi uuteen uskoon
Opiskelijankompassiin kehitettiin uusia, opiskelijan ja hallinnoijan työtä helpottavia ominaisuuksia.
Uuden eTenttijärjestelmän käyttöönottoaikataulu
Virtuaalista vieritukea tarjolla
Uutta: IT-palvelut järjestää virtuaalista vieritukea
IT-palvelut tiedottaa (joulukuu 2014)