IT-palvelut

IT-palvelut tiedottaa

Jyväskylän yliopiston IT-palveluiden ajankohtaiset asiat, huoltotiedotteet, häiriötiedotteet ja ohjelmistopäivitykset.
Langattoman verkon varmenne vaihdettu 1.7.2015
Jyväskylän yliopiston langattomien verkkojen (jyu-staff, jyu-student, eduroam) varmenne on vaihdettu uuteen.
Moniviestimen kuvauspalveluissa rajoitettu palvelu 22.6. - 10.8.2015
Kesän lomakauden aikana videotuen palveluita on saatavilla vain rajoitetusti. Rajoitetun palvelun aikana 22.6. - 10.8.2015 jokaisen kuvaustilauksen toteuttamismahdollisuudet tutkitaan tapauskohtaisesti emmekä voi taata kuvaustilauksien toteutumista. 6.7. - 5.8.2015 välisenä aikana kuvauspalvelut ovat suljettuna kokonaan.
Uuteen eTentti-järjestelmään ilmoittautuminen aukeaa 21.5.
Uuteen eTenttijärjestelmään siirtyminen: ohjeet tentaattoreille!
IT-palvelut kehittää: Palkittu psykologian verkkointerventiosovellus Opiskelijankompassi uuteen uskoon
Opiskelijankompassiin kehitettiin uusia, opiskelijan ja hallinnoijan työtä helpottavia ominaisuuksia.
Uuden eTenttijärjestelmän käyttöönottoaikataulu
Virtuaalista vieritukea tarjolla
Uutta: IT-palvelut järjestää virtuaalista vieritukea
IT-palvelut tiedottaa (joulukuu 2014)
News from IT Services (December 2014)
IT-palvelut kehittää: Sivuaineportaali julkaistu
Opintopalvelujen ideoima ja tiedekuntien tuottama sivuaineportaali on julkaistu.
eTentti-tilan kulunvalvontakäytäntö muuttuu