IT-palvelut

IT-palvelut tiedottaa

Jyväskylän yliopiston IT-palveluiden ajankohtaiset asiat, huoltotiedotteet, häiriötiedotteet ja ohjelmistopäivitykset.
IT-palvelut kehittää: Palkittu psykologian verkkointerventiosovellus Opiskelijankompassi uuteen uskoon
Opiskelijankompassiin kehitettiin uusia, opiskelijan ja hallinnoijan työtä helpottavia ominaisuuksia.
Uuden eTenttijärjestelmän käyttöönottoaikataulu
Kehitä toimintaasi: pe 6.3.2015 Ohjausta Seminaarinmäeltä Sydneyyn
IT-palvelut järjestää hyviä käytäntöjä edistävän seminaarisarjan yhteistyössä mm. opintohallinnon, kirjaston ja laitosten opettajien kanssa.
Virtuaalista vieritukea tarjolla
Uutta: IT-palvelut järjestää virtuaalista vieritukea
IT-palvelut tiedottaa (joulukuu 2014)
News from IT Services (December 2014)
IT-palvelut kehittää: Sivuaineportaali julkaistu
Opintopalvelujen ideoima ja tiedekuntien tuottama sivuaineportaali on julkaistu.
eTentti-tilan kulunvalvontakäytäntö muuttuu
Katko suoritusten viennissä Korpista suoritusrekisteriin
Arvioituja suorituksia ei viedä Korpista suoritusrekisteriin pe 31.10. - ti 4.11. välisenä aikana.
Moniviestimen vanhat WMV-videot poistuvat käytöstä 3.12.2014
Moniviestimen käytössä ollut vanha Windows-palvelin sammutetaan 3.12.2014. Moniviestimessä on enää hyvin pieni määrä vanhassa Windows Media Video (WMV) -formaatissa olevia videotallenteita, joita ei voi enää katsella tämän muutoksen jälkeen.
IT-palvelut tiedottaa (syyskuu 2014)