IT-palvelut

Firefox päivittyy Windows-työasemilla

Firefox päivitetään versioon 10 (ESR) yliopiston JYUNET-työasemissa

Firefox päivitetään versioon 10 (ESR) yliopiston JYUNET-työasemissa yöaikaan 14.3.-15.3. tai tämän jälkeen seuraavan kerran, kun työasema on kytkettynä yliopiston langalliseen verkkoon.

Uuden version ensimmäinen käynnistys

Mikäli olet käyttänyt JYUNET-työasemalla Firefoxin aiempaa versiota, kysyy Firefoxin uusi versio ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä sinulta lisäosista. Kysymykset liittyvät Firefoxin uusiin tietoturvaominaisuuksiin, jotka estävät lisäosien asennuksen ilman käyttäjän suostumusta. Ensimmäisessä ikkunassa otsikolla "Select Your Add-Ons" voit valita, mitkä lisäosat ovat käytössä. Tee haluamasi valinnat (huom. ei tarvitse välttämättä valita mitään) ja klikkaa "Next". Tämän jälkeen näet koosteen valituista lisäosista. Klikkaamalla "Next" Firefox päivittää valitsemasi lisäosat ja tämän jälkeen Firefoxin pääikkuna avautuu.

Huomautus

SAP-portaali ei toimi Firefoxin versiolla 10. Certia suosittelee SAP:n käyttöä Internet Explorer -selaimella.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä oman alueesi lähitukeen.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: