IT-palvelut

KORJATTU: Häiriö kirjautumispalveluissa osalla JY-henkilökunnasta ti 13.2.2018

Osalla JY:n henkilökunnasta oli ongelmia kirjautumisessa palveluihin. Korjattu 13.2.2018 klo 10:30

Tiistaiaamuna 13.2. ilmeni ongelmia jyu.fi-sivustoille kirjautumisessa ja sähköposteissaHäiriön syynä oli henkilöstöjärjestelmästä tullut virheellinen tieto, jonka seurauksena osassa palveluista tulkittiin henkilökuntaoikeuden puuttuvan henkilöltä.

Häiriö vaikutti seuraaviin palveluihin kirjaantumiseen: Unon intra-sivut, VPN-palvelut, Shibboleth-palvelut (mm. SAP ja Mepco), sekä sähköpostien vastaanottoon yliopiston ulkopuolelta lähetetyistä viesteistä.

Ulkopuolelta lähetetyille sähköposteille on voinut tulla virheilmoitus sähköpostia lähettävälle, että sähköpostiosoite ei olisi voimassa. Sähköposti on siten lähetettävä uudelleen, tässä tilanteessa postijärjestelmä ei automaattisesti yritä uudelleenlähetystä.

Vikatilanne on korjattu ja palvelujen kirjaantumisen pitäisi tällä hetkellä toimia normaalisti.

Mahdollisissa ongelmissa tulee ottaa yhteyttä IT-palvelujen palvelupisteeseen.

Ongelma paikallistettiin ja saatiin korjattua 13.2.2018 klo 10:30

Pahoittelemme toiminnalle aiheutunutta häiriötä.

Lisätietoja: IT-palvelujen palvelupisteestä

Jyväskylän yliopisto/ IT-palvelut