IT-palvelut

Ilmoittaudu mukaan kevään henkilöstökoulutuksiin!

IT-palvelut on julkaissut kevään koulutuskalenterin. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt!

Tule mukaan IT-palveluiden järjestämään henkilöstökoulutukseen. Tässä muutamia poimintoja henkilöstökoulutustarjonnastamme heti tammikuun 2. viikolta alkaen:

Järjestämme myös räätälöityä laitoskoulutusta henkilökunnalle! Pelkän välinekoulutuksen sijaan voimme pohtia laajemminkin prosesseja ja pelisääntöjä: esim. miten ja millaisin videovälinein mahdollistaisin käänteisen opetuksen. Tai miten palaveeraan yhdessä tai ohjaan sujuvasti etäosallistujia.

Ota rohkeasti yhteyttä (itp-koulutus@jyu.fi) - rakennetaan juuri oman yksikkösi tarpeisiin soveltuva oppimistilaisuus!

Palautetta IT-palveluiden järjestämästä henkilöstökoulutuksesta:

• Katso tallenne: "Mitä lisäarvoa saimme laitoskoulutuksesta?"
  • Kommentteja koulutuspalautteistamme:
    • "Sain täsmäkysymyksiin täsmävastaukset"
    • "Sisältö vastasi tarpeisiin, hyvä oppimisilmapiiri, asiantuntevat kouluttajat"
    • "Sopiva etenemisvauhti ja runsaasti ohjausta"
    • "Myös mahdollisia yleisimpiä ongelmatilanteita käytiin läpi."
    • "Mahtava mahdollisuus tutustua välineisiin, joista oikeasti on apua."