IT-palvelut

Matkapuhelinten lyhytnumerot poistuvat käytöstä heinäkuussa

4-numeroiset matkapuhelinnumerot (1234) poistuvat käytöstä ja käyttöön jää vain ns. pitkänumero (muotoa +35840xxxxxx).

Matkapuhelinten lyhytnumerot poistuvat käytöstä heinäkuussa

Telia päivittää heinäkuun alussa yliopiston puhealustaratkaisun.

Päivityksen yhteydessä poistuvat käytöstä yliopiston matkapuhelinnumeroiden käytössä olevat lyhytnumerot (4-numeroiset puhelinnumerot) ja käyttöön jää vain ns. pitkänumero (muotoa +35840xxxxxx).

Tarkista, että puhelimeen tallennetuille henkilöille on talletettu puhelinnumero kokonaisessa muodossaan. Henkilökunnan yhteystiedot ovat lisäksi saatavilla älypuhelimen Exchange-osoitekirjasta.

Yliopiston web-sivuilla olevat lyhytnumerot kannattaa myös poistaa näkyviltä.

Alustava muutosaikataulu palvelulle on vko 27. Aikataulua tarkennetaan Telian etenemisen tarkentuessa.

Lisätietoa: Puhelinpalvelut <>

Mobile phone's short numbers will be deactivated on July

Telia will upgrade the University's mobile phone services at the beginning of July.

With the upgrade, the short codes (4-digit phone numbers) used by the university's mobile phone numbers are deactivated and only the so-called "long format" remains valid (format + 35840xxxxxx).

Check that the phone number stored in the phone has been stored in its full format. Personnel contact information is also available from the smartphone's Exchange Address Book.

Preliminary schedule for the upgrade is for week 27. The timetable will be adjusted as Telia progresses.

For more information: Telephone Services <>