IT-palvelut

REKRY: Työpaikkoja tarjolla - sovellussuunnittelija ja suunnittelija

IT-palvelut tarjoaa mielenkiintoista työtä verkkopalveluiden kehittämisen parissa.

Sovellussuunnittelija ajalle 1.2.2018-31.12.2018

Kiinnostaako www-sovelluskehitys, avoin lähdekoodi, modernit kehitysmenetelmät ja teknologiat? Taittuuko Python, HTML5, JavaScript tai CSS? Tarjolla erinomainen paikka kehittää ja kehittyä!

Suunnittelija ajalle 1.2.2018-31.12.2018

Korppi, Optima, Moodle, Exam, videopalvelut, www-palvelut - tässä työtehtävässä pääset hyödyntämään monipuolista digiosaamistasi! Pedagoginen tausta, nokkela ongelmanratkaisukyky ja asiakaspalvelutaidot ovat arvossaan.

Jyväskylän yliopiston IT-palvelut on osa yliopistopalveluja. Jyväskylän yliopiston IT-palvelut on vuonna 2007 perustettu IT-palveluyksikkö, jossa työskentelee noin 90 alan ammattilaista. IT-palvelut tuottaa ja kehittää yliopiston tarvitsemien IT-palvelujen lisäksi ratkaisuja ja palveluja myös muille asiakkaille lähinnä yliopisto- ja korkeakoulusektorilla. IT-palvelujen Kehittämispalvelut -osasto vastaa yliopiston koulutustoiminnassa käyttämien tietojärjestelmien kehittämisestä, tukipalveluista ja henkilöstön IT-taitojen koulutuksesta.

Lisätietoja: Markku Närhi, kehittämispalvelujen päällikkö, puh. 040 587 7361,  markku.t.narhi@jyu.fi
Puhelimitse yhteydenotot ajalla 8.1.-18.1.2018.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: , , , ,