IT-palvelut

Windows koneiden päivitysten asentaminen

Käytä Windows konettasi yliopiston verkossa, jotta päivitysten asentaminen toimisi.

Windows koneiden ylläpitojärjestelmässä on tehty muutoksia, jotka vaikuttavat korjausten asentumistapaan.  Ylläpitojärjestelmä tekee vastaavan muutoksen koneisiin automaattisesti, kun ne ovat yliopiston verkossa. Jos kannettavasi ei ole päivittäin yliopiston verkossa (langallisessa tai langattomassa), muutos on tehtävä siihen erikseen.

Helpoin tapa saada muutos tehtyä on tuoda kone yliopistolle ja kytkeä se lankaverkkoon. Muutos tulee voimaan heti koneen käynnistyttyä.

Jos kone on yliopiston verkon ulottumattomissa, muutoksen teko aloitetaan ottamalla VPN yhteys yliopiston verkkoon. Sen jälkeen voi joko käynnistää muutoksen komentokehotteessa tai käyttää konetta kaksi tuntia niin, että se ei mene sleep moodiin. Muutos saadaan voimaan antamalla komentokehotteessa komento gpupdate. Komennon suorituksen jälkeen muutokset ovat voimassa.

Tarvittaessa saat lisäohjeita yksikkösi lähituelta tai palvelupisteeltä X-125